Ketut nauttivat uudesta Kulman pojat -leffasta

22.02.2012

Kovan ottelurupeaman juuri taakse jättäneellä JJK:n edustusjoukkueella oli tiistai-iltapäivänä luvassa vähän erilainen vinkkeli jalkapalloon – ja etenkin jalkapallokannattamiseen – kun koko joukkue oli nauttimassa uudesta suomalaisesta Kulman pojat -elokuvasta ennakkonäytöksessä.

Tulevana perjantaina ensi-iltansa saava, Teppo Airaksisen ohjaama elokuva kertoo pikkukaupungissa asuvasta kaverinelikosta, jonka yhteisenä intohimona on paikallisen divarijoukkueen kannattaminen. Kuten oikeassakin elämässä, jalkapallokannattamisessa ei ole kyse ainoastaan jalkapallosta, vaan samalla lämminhenkinen tarina vie katsojat kaveruuden, yhteisöllisyyden ja rakkauden teemoilla kohti lopullista tavoitetta – eli nousua kolmosdivisioonaan.

Runsaalla, välillä ronskillakin huumorilla ja ”ff2”-vivahtein höystetty leffa upposi hyvin ainakin JJK:n pelaajistoon.

Kulman pojat

– Hauska oli leffa, hyviä läppiä paljon. Trailerikin lupasi hyvää eikä kyllä joutunut pettymään, puolustaja Antto Tapaninen ja hyökkääjä Lasse Linjala kommentoivat kuin yhteen ääneen.

Pelaajien ohella elokuvaelämyksestä olivat nauttimassa myös kettukannattajat Vili Väisänen ja Joni Hautsalo, jotka nopealiikkeisimpinä nappasivat itselleen liput leffanäytökseen JJK:n Facebook-kilpailusta edellisenä iltana.

Kulman fanit

– Hyvin mielin tultiin katsomaan leffaa. Naurettua tuli useampaan otteeseen ja muutenkin mukavan fiiliksen menoa. Saa tulla lisääkin leffoja suomifutiksesta vaikka saman tien, Vili kommentoi.

Myös JJK:n päävalmentaja Kari Martonen oli mukana leffanäytöksessä. Ilmeisesti elokuva oli valmennusportaankin mieleen, sillä näytöksen loputtua ”Martsi” bongattiin hyräilemässä elokuvassa esitettävää ”Jari ja minä” -kappaletta.

{youtube}0eYBspDbGqc{/youtube}