Keskikentän kapellimestarille kaksivuotinen jatkosopimus!

23.02.2012

Kettuperheelle on helmikuun kunniaksi tarjolla jälleen erittäin iloisia uutisia pelaajarintamalta, kun JJK:n keskikentän keskustaa viime kaudeksi vahvistamaan saapunut Eero Korte teki seuran kanssa kahden vuoden jatkosopimuksen. Näin nyt 24-vuotias Korte tahdittaa loistavalla pelinäkemyksellään ja syöttötaidollaan JJK:n peliä ainakin kauden 2014 loppuun asti.

 

Toimitusjohtaja Joni Vesalainen on jatkosopimuksen syntymiseen erittäin tyytyväinen.

 

– Todella hieno juttu! Eero on pelaaja, jonka pelaamista on todellakin suuri ilo katsella, Vesalainen kehuu.

 

Samaan hengenvetoon Vesalaisella on myös anteeksipyyntö uskolliselle jyväskyläläisyleisölle:

 

– Sorry vaan Jyväskylä, mutta jos Eero pysyy terveenä, ei ”Päijänteen Xavi” tule pelaamaan sopimustaan loppuun asti JJK:ssa.

 

 

 

Viihtynyt loistavasti!”

 

Myös Korte itse on tyytyväinen tuoreeseen sopimukseensa.

 

– Tosi hienoa, että seuralta löytyi luottoa ja sopimukseeni tarjottiin jatkoa jo nyt – se antaa mulle lisäpotkua treeneihin ja peleihin. Eikä tarvitse ensi kaudella miettiä, että sopimus on katkolla, keskikenttätaituri toteaa.

 

Kauden 2011 alla synnyinkaupunkinsa Lahden jättänyt ja JJK-paitaan siirtynyt Korte on viihtynyt omien sanojensa mukaan todella hyvin, vaikka ensimmäistä vuotta varjostikin miehen pitkään pelikentiltä sivussa pitänyt kantapäävamma.

 

– Olen tykännyt tosi paljon olla Jyväskylässä ja JJK:ssa. Omaan pelaamiseen ja treenaamiseen on tullut täällä uusia juttuja, joita olen tehnyt innolla – tuo loukkaantuminen vaan söi aika paljon, kun ei pystynyt treenaamaan eikä pelaamaan kunnolla. Siinä mielessä oli itselle aika vaikea vuosi ja paljon jäi hampaankoloon. Onneksi kuitenkin ehdin kuntoutua viimeisiin peleihin – fiilikset mitalista tuskin olisivat olleet samanlaiset, jos olisi lasaretissa ollut koko loppukaudenkin, Korte kertaa ensimmäistä kauttaan kettunutussa.

 

– Nyt olen saanut olla talven terveenä ja treenata kunnolla ja odotukset itseltäni tulevan kauden suhteen onkin nyt aika kovat. Viime kaudella ehdin jo jonkin verran saada vastuuta ja vakiinnuttaa paikkaani kentällä, siitä lähdetään jatkamaan, mies tuumaa.

 

Ensimmäisen vuotensa jälkeen Korte jakaa kehuja Jyväskylässä sekä seuralle että yleisölle.

 

– Tykkään siitä, että JJK:ssa on intohimoa kehittää tekemistä – paitsi kentällä, niin sen ulkopuolella. Pelillisten asioiden lisäksi myös markkinointiin ja muihin taustoihin panostetaan paljon. JJK myös tuntuu täällä Jyväskylässä olevan aidosti iso juttu, siitä kertovat jo yleisömäärätkin. Oikeastaan ainoa miinus tulee olosuhteista – niissä Jyväskylässä on vielä kehitettävää. Olisi meidän lisäksi junnuillekin tärkeää, että treeniolosuhteetkin olisivat kunnossa myös talviaikaan, Korte pohtii.

 

– On ollut kyllä hienoa saada olla mukana jyväskyläläisittäin historiallisissa jutuissa – ensimmäinen mitali ja nyt ensimmäiset europelit!

 

Nuoresta iästään huolimatta pelaajana jo kokenut Korte onkin yksi niistä JJK:n pelaajista, joilla on jo kokemusta Euroopan kentillä pelaamisesta.

 

– Ne on hienoja pelejä! Ja ne tulevat olemaan mielenkiintoinen lisä ensi meidän kauteen – mutta ei niihin kuitenkaan liikaa pidä keskittyä, ettei liigassa pelaaminen kärsi, Korte muistuttaa.

 

Mieluisinta eurovastustajaa kysyttäessä Korte miettii hetken, ennen kuin vastaus lopulta on selvä.

 

– Ihan sama, kuka tulee vastaan. Kunhan kotona voitetaan ja vieraissa vähintään tasuri, päättää Korte.

 

 

TM