Jussi Kettunen vahvistaa Kettupaitojen myyntitiimiä

04.10.2011

JJK vahvisti myyntiorganisaatiotaan, kun Jussi Kettunen aloitti tiistaina uudessa tehtävässään. Viimeksi Ykkösessä pelaavan PS Kemin toiminnanjohtajana toiminut Kettunen on idearikas myyntimies, jonka sopimus syntyi miehen omasta aloitteesta.

– Kemissä seura putoaa Kakkoseen, ja siellä ei enää olisi ollut mahdollista tätä työtä samassa laajuudessa tehdä. Otin Joniin (Vesalainen) yhteyttä ja tarjouduin JJK:lle töihin. Kemin sopimus purettiin yhteisymmärryksessä seuran johtokunnan kanssa, Kettunen taustoittaa.

Hän toimi PS Kemissä marraskuusta 2009 alkaen ensiksi markkinointipäällikkönä, toimenkuva muutettiin toiminnanjohtajuudeksi lokakuussa 2010. Jyväskylään hän tulee puhtaasti sen potentiaalin vuoksi, jonka JJK:ssa seurana näkee.

– Katsoin, että JJK oli kannaltani selvästi paras vaihtoehto. Seuran imago on positiivinen, talousalue iso ja medianäkyvyys sekä yhteiskuntasuhteet mahtavan hienosti hoidettu.

Jalkapalloseuratyön realiteetit ovat Kettuselle varsin tuttuja, sillä Kemissä hän oli ainoa palkattu työntekijä seuran toimistolla.

– JJK tarvitsee lisää rahaa ja tekijöitä, niin kuin tarvitsee jokainen jalkapalloseura Suomessa. Selkeästi myyntityötä tulen tekemään, keräämään seuralle euroja.

– Haastavaa työtä tämä on varsinkin näin laman jälkeen, mutta en tiedä mitään parempaa. Jalkapallon parissa on hienoa työskennellä, ja myyntimies olen ollut siitä asti, kun myytiin nassikkana porkkanoita torilla, Kettunen naurahtaa.