Katso kuvakooste sunnuntain dramaattisesta derbystä!

04.10.2011

JJK taipui naapuriseura KuPS:lle sunnuntain Veikkausliigaottelussa maalein 1-2 (0-0).

Värikkäässä ottelussa nähtiin draamaa ja jännitystä aivan loppuhetkille saakka. Patrick Poutiaisen kavennusmaalia lähemmäs Kettupaidat eivät päässeet.

Palaa tunnelmiin kuvakoosteen kautta. Kuvakooste aukeaa klikkaamalla ensimmäistä kuvaa

1-Päävalmentaja Kari Martonen palkittiin ottelun alla Veikkausliigan syyskuun valmentajana

2-Kettupaidoilla oli huippusauma johtomaaliin, mutta Virtasen 3. minuutin sijoitus kilpistyi Hilanderiin.

3-Muuten JJK-taiturit olivat tiukassa kuopiolaissyynissä. Virtasella oli koko aika mies iholla.

4-Tila pois, osa kaksi. Manninen tuplattiin toistuvasti oikealla laidalla.

5-Ahdasta oli keskelläkin. Vääntö on KuPS-otteluissa aina kirjaimellista.

6-JJK-kapteeni Juha Pasoja sai maistaa savolaislapikasta. Ruokkijana KuPS-ikoni Ilja Venäläinen.

7-Vieraiden kapteenilla oli kivempaa. Pietari Holopainen puskee 0-1 pian tauon jälkeen.

8-Kettupaidoilla oli paikka kuitata, mutta Tommi Karin haltuunotto epäonnistui kriittisessä paikassa.

9-Hilander oli kyynärän verran korkeammalla kuin Linjala.

10-KuPS-hyökkääjä Oladije Williams ja Scream-maski. Williams osui jälleen JJK-verkkoon.

11-0-2. KuPS juhlii ja JJK viittoo turhaan paitsiota.

12-Virtanen kurotti keskitykseen aivan päätyrajalta...

13-..ja maksoi peräänantamattomuudesta tällä kertaa hintaa.

14-Hilska oli ennakkoluuloton. KuPS:n komeaniminen Alain Elvis Bono joutui kohtelemaan nuorta miestä kaltoin.

15-Tästä lähtee illan JJK-suoritus: Patu vie karkin Aleksi Paanaselta..

16-..kuljettaa röyhkeästi läpi kenttäpuoliskon ja tinttaa kavennuksen.

17-Lopussa oli kaikki pelissä - tuore maajoukkuemies Markkulakin painoi tukka hulmuten.

18-Tällä kertaa oman tekemisen taso ei riittänyt. KuPS haki kirvelevän vierasvoiton.