Kausikortit 2015 nyt myynnissä – nopealle tilaajalle erikoishintaan!

14.11.2014

kausikorttikuva2015

Nyt niitä vihdoin saa – JJK:n kauden 2015 kausikortteja nimittäin!

Kaudella 2014 saimme ihastella nuorekasta, suurella sydämellä ja kovalla asenteella pelaavaa kettulaumaa – ja samaa on luvassa myös ensi vuonna! Ykkösen kausi 2015 tulee olemaan edeltäjänsä tapaan jälleen todella tasokas ja mielenkiintoinen, kun mukaan tulevat vanha tuttu TPS sekä jyväskyläläisittäin hieman eksoottisemmat EIF ja PS Kemi.

Talven sopimusuutiset saivat lentävän lähdön alkuviikolla kolmen kovan pelaajasopimuksen myötä ja nyt on aika potkaista käyntiin myös kausikorttimyynti!

Varhainen lint…kettu nappaa nyt maukkaan saaliin, sillä 22.12.2014 mennessä tilatessasi saat kortin edullisemmin. Lisäksi vanhana kausikorttilaisena voit varmistaa oman, tutun paikkasi saamisen vain tilaamalla kortin samaiseen päivämäärään mennessä – kannattaa siis laittaa joululahja tilaukseen jo tänään!

Yksityiskausikortti kaudelle 2015 tarjoaa:
– Oman numeroidun istumapaikan katetussa pääkatsomossa jokaisessa Ykkösen kotiottelussa Harjulla
– Vapaan sisäänpääsyn kaikkiin harjoitusotteluihin ja Suomen Cupin kotipeleihin

Nopean tilaajan erikoishinta 150 € (opiskelijat, työttömät, varusmiehet 100 € – otathan huomioon, että kortti on tällöin henkilökohtainen)

Tilauksen voit tehdä kätevästi verkkokaupastamme, sähköpostitse osoitteesta henna@jjk.fi tai soittamalla tai tekstiviestitse numeroon 044 596 7819. Voit käyttää kortin ostamiseen myös Smartum-seteleitä – setelit on tällöin toimitettava toimistolle.

PS. Kaikkia viime kauden kausikorttilaisia on lähestytty perinteisellä postilla – mikäli kirjeemme ei ole löytänyt tietään perille, päivitäthän osoitetietosi Hennalle!

Kyllä kiitos – kausikortti tänne ja heti!