Kauppinen ja Artimo jatkavat – uusia sopimuspelaajia edustukseen

18.12.2020

Kettuleirissä on jälleen solmittu nippu pelaajasopimuksia tulevaa kautta silmällä pitäen. Hyökkääjä Niklas Kauppinen ja maalivahti Matti Artimo pukevat JJK-paidan ylleen myös kaudella 2021. Konsta Korhonen, Teemu Korhonen ja Veeti Stier nousevat sen sijaan uusina niminä omista nuorista sopimuspelaajien joukkoon.

Vuonna 2001 syntynyt JJK:n oma kasvatti Niklas Kauppinen nousi ensimmäistä kertaa JJK:n edustusjoukkueen mukaan B-juniori-ikäisenä kaudella 2018 ja pelasikin tuolloin Miesten Ykköstä parin ottelun verran. Kausi 2019 oli miehelle ensimmäinen kokonainen kausi miesten sarjoissa ja varsin onnistunut sellainen, sillä sarjanousuun päättyneellä Kolmosen kaudella Kauppinen iski 17:sta pelissä peräti 12 osumaa ollen joukkueensa kolmanneksi paras maalintekijä.  Kauden päätteeksi JJK-kannattajat pääsivät äänestämään onnistuneimpia pelaajia ja Kauppinen nappasi kolmossijan Vuoden Pelaaja -kategoriassa ja toisen sijan Vuoden Läpimurtopelaajan äänestyksessä. Suurin odotuksin päättyneelle kaudelle lähteneen Kauppisen tie tyssäsi kuitenkin jo pre-seasonilla kärsittyyn polvivammaan, joka piti hänet lopulta sivussa koko kauden. Yhdessä joukkueen fysioterapeutin J-P Purasen kanssa Kauppinen on kuitenkin painanut duunia ja kuntouttanut vammaansa määrätietoisesti ja uhkuu jälleen näyttämisen halua.

– Päättynyt kausi on varmasti ollut omalla tavallaan vaikea jokaiselle jalkapallon parissa toimivalle. Itselle kausi oli henkisesti vaikea, kun en päässyt pelaamaan tai edes harjoittelemaan joukkueen mukana. Polvivamman kuntoutus on ollut pitkä ja raskas, mutta paljon oppia on kertynyt siitä huolimatta matkan varrella. Nyt onkin kova halu päästä näyttämään, että vahvempana täältä tullaan takaisin kentille. Innolla jo odotan sitä, kun saan taas pukea kettunutun päälle, Kauppinen odottaa.

Kauppinen iski toissakaudella 12 häkkiä (kuva: Jussi Reinilä)

Kettuvahti Matti Artimo nousi edustusjoukkueeseen kaudelle 2019. Kolmosen kaudella Artimon pelaamassa 18 ottelussa JJK päästi vain 8 maalia ja piti nollat peräti 12 kertaa. Vuonna 2001 syntynyt ja ensimmäisiä miesten pelejä pelannut Artimo voitti kauden päätteeksi myös Vuoden Läpimurto -äänestyksen. Kaudella 2020 sarjaporrasta ylempänä Kakkosessa kilpailu maalinsuulla oli kuitenkin kovaa ja Artimo joutui seuraamaan otteluita lähinnä penkin puolelta, mutta oli torjumassa JJK/2 joukkuetta kohti Kolmosta.

– Viime kausi oli omalta osaltani todella kehittävä ja paljon uutta tuli taas opittua, vaikka kovasta kilpailusta johtuen minuutit Kakkosessa jäivätkin vielä saamatta. Joukkueen tekemiseen täytyy myös olla tyytyväinen, koska koronan asettamat haasteet me selätettiin kauden aikana mallikkaasti. Tulevasta kaudesta mulla on odottavaiset fiilikset ja halu päästä näyttämään omaa osaamista myös pelikentällä on tosi kova! Artimo vakuuttaa.

Artimo torjumassa jälleen kerran yhtä nollapeliä (kuva: Jussi Reinilä)

Omille nuorille tukku sopimuksia

JJK on solminut kaksivuotiset pelaajasopimukset JJK:n U17-joukkueessa viime kaudella pelanneiden omien lupaustensa Konsta Korhosen, Teemu Korhosen ja Veeti Stierin kanssa. Kolmikko on syntynyt vuonna 2003. Konsta ja Teemu eivät sukunimestään huolimatta ole veljeksiä, mutta Toivakasta kotoisin olevan Teemun isoveli Tuukka pelasi JJK:n edustuksessa kaudella 2019 ja Konstan perheestä löytyy taasen JJK:ssa varsin tuttuja Korhosia jo kahdessa edellisessä polvessa (Janne ja Valttu Korhonen). Hyökkäjä Veeti Stier on Jämsänkosken Ilveksen kasvatti, joka on edustanut JJK:ta kaudesta 2019 pelaten samaan aikaan kaksoisedustuksella JIlveksessä.

Konsta Korhonen, s. 2003
Pelipaikka: laitahyökkääjä
Vahvuudet omin sanoin: läpisyötöt, viimeistely, potku
Aiemmat seurat ennen JJK:ta: Valkeakosken Haka, LKP, FC Pilkku

Teemu Korhonen, s. 2003
Pelipaikka: toppari
Vahvuudet omin sanoin: pelin avaaminen
Aiemmat seurat ennen JJK:ta: JoSePa, LeiPy

Veeti Stier, s. 2003
Pelipaikka: hyökkääjä
Vahvuudet omin sanoin: nopeus ja ketteryys
Aiemmat seurat ennen JJK:ta: Jämsänkosken Ilves

Julkaistuja pelaajasopimuksia on nyt 14 ja ensi viikolla on vielä luvassa isoja uutisia juuri sopivasti jouluksi! Pysy kuulolla.

Veeti Stier on yksi kolmesta edustusjoukkueen kanssa sopimuksen tehneistä nuorista (kuva: H.Stier / HESTI.fi)

Kausikorttiostoksille vielä ennen joulua?

Vanheneeko käyttämättömät työsuhde-etusi vuoden vaihteessa? Ei huolta. Tänä vuonna tarjoamme kausikorttilaisillemme myös uusia tapoja maksaa: maksuvälineenä tapahtumakaupassamme (tapahtumakauppaan sivun oikean reunan ”osta lippuja” painikkeesta) käyvät Paytrailin tarjoamien normaalien verkkomaksuvaihtoehtojen lisäksi myös SmartumPayePassi sekä Eazybreak. Mikäli haluat maksaa mielummin korttisi Edenredin mobiilimaksulla, laitathan silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi. Smartumin paperisilla kulttuuri -ja liikuntaseteleillä sekä Virike-seteleillä voit maksaa JJK:n toimistolla vielä maanantaina 21.12. klo 14-17 ja tiistaina 22.12. klo 9-12 välisenä aikana ja kortteja voi noutaa myös tuolloin.

Kausikortti on nyt myös etukortti

Kausikorttilaisena olet arvokas kettuperheen jäsen ja kuulut meidän sisäpiiriimme. Tämä tulee jatkossa myös näkymään konkreettisesti eri tavoin. Kausikorttia näyttämällä saat rahanarvoisia etuja niin JJK:n ottelutapahtumissa kuin yhteistyökumppaneiltammekin ja saat kutsun mm. seuran järjestämiin tilaisuuksiin.

Lue lisää ensi kauden kausikorteista ja sisäpiiriin kuuluvan eduista osoitteessa: jjk.fi/ottelu/kausikortti.

Tule mukaan sisäpiiriin, Harjulla tavataan!

 

JJK:n pelaajasopimukset 2021:

Artimo Matti

Björn Jaakko

Ciriaco Eduard

Ervasti Rasmus

Kauppinen Niklas

Korhonen Konsta

Korhonen Teemu

Nzeza Maxime

Paananen Lauri

Partanen Aleksi (MV)

Pasanen Joel

Saastamoinen Robin

Stier Veeti

Österlund Tatu (MV)