JJK:n kotipeleissä tulee aina maaleja ja aurinko paistaa – sen takaa Pågenin pullatakuu

03.05.2011

Pågen ja JJK takaavat auringon ja maalit

Veikkausliigakaudella 2011 JJK:n kotipeleissä Harjulla paistaa aina aurinko ja kotijoukkue tekee vähintään yhden maalin – pullatakuuvarmasti!

Maailman parhaana kotiyleisönä tunnettu JJK:n fanikunta saa ensi kesänä nauttia niin kauniista kesäkeleistä kuin niistä kuuluisista kotivoitoistakin oikein olan takaa. Taatakseen tämän seura ja suussasulavista kahvileivistä ja korpuista tunnettu Pågen lanseeraavat ensimmäisenä maailmassa ainutlaatuisen Pågenin pullatakuun:

1) MAALITAKUU = jos Kettupaidat ei tee maalin maalia kotipelissään, JJK ja Pågen tarjoavat seuraavassa kotiottelussa pullakahvit.

2) AURINKOTAKUU = jos aurinko ei vilahda Harjun taivaalla hetkeäkään koko ottelun aikana, JJK ja Pågen tarjoavat seuraavassa kotiottelussa pullakahvit.

Pullakahvit tarjoillaan ottelulippua vastaan Harjun myyntipisteissä ennen seuraavaa kotipeliä ja ne tulee lunastaa viimeistään 45min ennen ottelun alkua.

Tervetuloa nauttimaan Harjun ainutlaatuisesta tunnelmasta sekä takuuvarmasti värikkäästä hyökkäyspelistä ja auringonpaisteesta JJK:n kotiotteluihin!