JJK-TamU: Korhonen suoraan avaukseen

26.07.2010

JJK-TamU: Korhonen suoraan avaukseen

Janne Korhonen palaa 12 vuoden tauon jälkeen JJK-paitaan suoraan avauskokoonpanossa. Mies torjuu illan ottelussa Harjulla TamU:a vastaan.

– Vaihtoa ei missään nimessä tehty siksi, että Misi olisi pelannut huonosti. Nyt päädyttiin tähän ratkaisuun, itsestäänselvä se ei missään nimessä ollut. Jannella on neljät harjoitukset alla, kokeneena pelaajana hän sopeutuu varmasti, vaikka ympäristö on uusi, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

Joukkue lähtee TamU-otteluun hyökkäyspäästä hieman muokatulla kokoonpanolla. Jukka-Pekka Tuomanen palaa Patrick Poutiaisen pariksi keskikentälle, ja Niko Markkula korvaa Lasse Linjalan. Markkula pelaa laidassa ja Linjalan tontin kärjessä ottaa Tommi Kari.

– Mukava nähdä Tommia pitkästä aikaa sillä hänen niin sanotulla oikealla pelipaikallaan, vaikka hyvin Tommi on laidassakin pelannut. Marsua (Markkula) taas halutaan nähdä nopeajalkaisena pelaajana, että minkälaisia asioita hän pystyy meidän hyökkäyspeliin tuomaan, Särkkä miettii.

Puolustuslinja jatkaa tutussa koostumuksessaan. Mika Lahtisen pesti keskikentän laidalla jatkuu myös. Miehellä on entisenä TamU-pelaajana varmasti ylimääräistä latausta maanantaina.

– Lada on päässyt laidalta yhtä lailla tekopaikkoihin kuin kärkimiehen paikalta, joten siinä mielessä paikan vaikutus ei ole ollut niin suuri, Särkkä sanoo.

 

JJK-TamU Harjulla tänään kello 18.30.

JJK
> Kokoonpano
30 Korhonen
7 Viren
4 Okkonen
5 Pasoja
13 Latikka
9 Lahtinen
23 Poutiainen
6 Tuomanen
16 Markkula
10 Kari
20 Hyyrynen
> Vaihtopenkki: 1 Szerovay, 2 Nieminen, 8 Lähitie, 14 Sinisalo, 17 Linjala, 18 Abahassine, 19 Sund