JJK-MYPA: Honka-ottelusta tuttu avauskokoonpano taas tulessa

09.05.2011

060511Honka_JJKJJK avaa illan MYPA-ottelun Harjulla täsmälleen samalla kokoonpanolla, jolla tasasi pisteet Hongan kanssa perjantaina Espoossa. Ainoa kokoonpanomuutos tapahtuu vaihtopenkillä, jossa Antto Tapaninen korvaa maajoukkuetehtäviin matkustaneen Samu Niemisen.
Joukkueen terveystilanne on hyvä, Honka-ottelussa vaihtoon linkuttanut Tuomas Latikkakin on täydessä iskussa.

– Taisi pikemminkin Topilla alkaa jalka painamaan ja siitä johtui kolotus ja vaihto. Ei mitään huolta ole hänen kunnostaan. Positiivista perjantaina oli sekin, että Touko Tumanto sai vuoden tauon jälkeen liigaminuutteja alle, valmentaja Jori Särkkä tuumaa.

Perjantaina joukkue pystyi luomaan runsaasti laadukkaita maalintekopaikkoja, ja kokeilemaan pääsivät niin Gruborovics, Virtanen, Manninen, Kari kuin Hyyrynenkin. Pelillisesti tänäänkin tulessa oleva miehistö hallitsi kenttätapahtumia sarjan ennakkosuosikkeihin listattua Honkaa vastaan.

– Yksi kauden tavoitteita on tietyn peli-ilmeen löytäminen joka peliin, ja viimeksi se oli tosi hyvä. Me pystyttiin prässäämään, pelaamaan omaa syöttöpeliä ja luotiin aivan riittävä määrä maalitilanteita ottelun voittamiseen. Nyt halutaan tehdä sama – ja lisäksi maalit päälle, Särkkä sanoo.

JJK-MYPA Harjun stadionilla tänään kello 18.30!

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Okkonen, Pasoja, Latikka; Gruborovics, Korte, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Kari

Vaihtopenkillä: 31 Viljala, 3 Reintam, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 16 Markkula,
18 Hyyrynen, 23 Poutiainen