JJK-MYPA: Paluu aurinkoiselle Harjulle ei jännitä Manua

09.05.2011

9-mikko-manninen-jjk2011Paluumuuttaja Mikko Manninen ei viitsi kantaa paineita, vaikka edessä on paluu Harjulle kotijoukkueen peliasussa kuuden ja puolen vuoden tauon jälkeen.

– Mitäs tässä, ihan normipeliä lähdetään pelaamaan. Ei mitään sen erityisempää. En mä oikein ota stressiä tällaisista asioista, Manu naurahtaa.

– Tietysti sukulaisia, tuttuja ja kavereita on katsomossa kun täällä pelataan.

Manninen on ollut harjoituskaudella odotetun vahva Kettupaitojen oikealla laidalla. Perjantain Honka-pelissä hänelläkin oli omat paikkansa ottelun ratkaisemiseen, mutta erityisesti mies kunnostautui tilanteiden alustajana. Manukin muistuttaa, ettei Honka-pelin esityksellä tee enää tänään mitään.

– Pelattiin kohtalaisesti, mutta ei se enää auta. Toivottavasti pystytään jatkamaan aktiivista puolustuspeliä ja pitämään palloa. Joka kerta ne hommat vaan pitää tehdä uusiksi.

Manninen on pelannut JJK-hyökkäyksessä silmiinpistävän hyvin yhteen toisen pitkätukkataiturin, Jani Virtasen, kanssa. Miehillä on yhteistä pelitaustaa jo viime alkukaudelta Turusta.

– Jampan kanssa tykkäsin pelata jo Tepsin aikana. Kyllä me aika lailla samalla tavalla ajatellaan futiksesta, helppo on kaveri kentällä löytää, Manninen sanoo.

Manun paluuottelussa vastustajana on MYPA. Maali- ja voittotilin avaaminen kotikentällä olisi varmasti tärkeää hyvän startin saamiseksi sarjaan.

– Tuloksella ei sinänsä ole mitään väliä, kunhan voitetaan. Turha ruveta veikkaamaan mitään, kun menee kuitenkin väärin.

 

JJK-MYPA Harjun stadionilla tänään kello 18.30.