JJK Jyväskylä ry:n viimeisimmän tilikauden tulos jälleen positiivinen

01.07.2022

JJK Jyväskylä ry:n 21. tilikausi (1.11.2020-31.10.2021) oli koronapandemian aiheuttamista haasteista huolimatta positiivinen ja keväällä kokoontunut vuosikokous vahvistikin yhdistyksen kolmannen peräkkäisen ylijäämäisen tuloksen.

JJK Jyväskylä ry:n puheenjohtajana vuoden 2019 marraskuusta asti toiminut Tom Nevanpää kiittelee seuran takana niin myötä kuin vastamäessäkin seisovaa vahvaa yhteisöä, joka on mahdollistanut talouden eheyttämisen ja vakauttamisen.

– Olemme seurana erittäin tyytyväisiä kuluneen vuoden urheilulliseen ja taloudelliseen kehitykseen. Hitaasti paraneva ja syventyvä yhteistyö muiden keskisuomalaisten toimijoiden kanssa on toimintamme kehittymisen kannalta oleellista. Seuralla, sen kannattajilla sekä toiminnassa mukana olevilla on vahva tahto kehittää toimintaamme siten, että tekeminen kantaisi tulevat haasteet ja mahdollisen sarjaportaan nousun Ykköseen.

– Kiitos työntekijöidemme ja vapaaehtoisten toimijoiden vastuullisesta toiminnasta. Heidän ansiostaan pystyimme haasteiden keskellä järjestämään turvallisia ottelutapahtumia. Koronapandemialla oli toki negatiivinen vaikutus tuloihimme ja myös haasteet valmennuksessa sekä niiden tuomat muutokset toivat seuralle kustannuksia. Siitäkin huolimatta teimme jo kolmannen perättäisen positiivisen tuloksen, Nevanpää kiittelee.

JJK Jyväskylä ry:llä oli päättyneen kauden aikana joukkueet Miesten Kakkosen lisäksi Itäisessä Kolmosessa (U21), Vitosessa (Cityketut) sekä B-nuorten (P17) SM-sarjassa ja Ykkösessä. Pääosin omista kasvateista koostunut seuran nuori edustusjoukkue sijoittui Kakkosen C-lohkossa toiseksi ja U21-joukkue säilyi ja jatkaa myös tällä kaudella Itäisessä Kolmosessa. Cityketut nousi kaudelle 2022 Itäiseen Neloseen. B-nuorten kausi SM-sarjassa oli vahva ja joukkue taisteli viimeisille kierroksille asti jopa mitalista.

Poikkeuksellinen jalkapallokausi 2021 johti pandemiasta johtuen ottelusiirtoihin ja erityistoimenpiteisiin edustusjoukkueen ottelutapahtumissa. Yhdistyksen varainhankinta jäi noin 10% tavoitteestaan, mutta vastaavasti kulupuoli supistui myös siten, että varsinaisen seuratoiminnan budjetoitu tulostavoite saavutettiin. Yhdistys järjesti elokuussa ensimmäistä kertaa Harjurokki-stadionkonsertin, joka koronapandemian ja huonojen sääolosuhteiden vuoksi tuotti yhdistykselle ensi kertaa järjestettynä tappiota. Kaudelle 2022 yhdistys on laatinut edustusjoukkueen sarjanousuun tähtäävän sekä toista kertaa järjestettävään Harjurokkiin perustuen budjetin, joka tulo- ja kulupuoleltaan kasvaa kaudesta 2021.

JJK Jyväskylä ry:n tilikauden 1.11.2020-31.10.2021 tulos oli 991,79 €.