JJK-Jaro: Virén hyppää toppariksi, Markkula avaukseen

15.08.2011

150811JJK_JaroKettupaitojen puolustuslinja kokee pieniä pakon sanelemia muutoksia illan Jaro-ottelussa. Juha Pasojan varoitustili täyttyi perjantaina Vaasassa, ja Pason poissaolo nuokkaa linjaa uusiksi. Anssi Virén ottaa paikan puolustuksen ytimessä Mikk Reintamin rinnalta, ja vasemmaksi pakiksi nousee Niko Markkula.

– Vinssi on pelannut JJK:ssa paljon topparina, joten tämä ei aiheuta mitään ylimääräistä pelkoa. Marsu puolestaan tuo vasemmalle nopeutta, jota Jaron vikkeliä laitapelaajia vastaan tarvitaan, valmentaja Jori Särkkä taustoittaa.

Keskikentän miehitys on sama kuin viime aikoina pääosin, joskin käytännössä ryhmitys saattaa muotoutua hieman eri tavalla.

– Ajatuksena on, että Tamás (Gruborovics) pelaisi enemmän keskellä ja Patu (Poutiainen) sitten selkeämmin vasemmalla, mutta katsotaan miten se lähtee käytännössä menemään. Ideana on saada vahva miehitys keskustaan, Särkkä kertoo.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Markkula, Reintam, Virén, Latikka; Gruborovics, Poutiainen, Tuomanen, Manninen; Virtanen, Wusu

Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 10 Kari, 12 Tapaninen, 17 Linjala, 18 Hyyrynen

JJK-Jaro Harjulla kello 18.30! Tervetuloa!