JJK-Jaro: Valmennus lupaa Harjun kotiyleisölle taistelevan Kettulauman

15.08.2011

Virén palaa kokoonpanoonJJK kohtaa tänä iltana Harjulla Jaron. Neljä voitotonta ottelua peräjälkeen pelanneen kotijoukkueen tahtotilasta ei ole epäilystä.

– Uskallan kyllä luvata, että taisteleva JJK nähdään tänään Harjulla. Sen verran kitkerä se Vaasan peli (perjantain 1-1 -tasapeli) oli, henkilökohtaisestikin selkeästi sellainen hävinneen valmentajan olo oli pelin jälkeen. Enemmän oli otettavissa, valmentaja Jori Särkkä toteaa.

Joukkueen sisällä on puhuttu lievästä intensiteetin laskusta, joka on näkynyt joissakin viime aikojen peleissä.

– Jokaisesta pisteestä täytyy tässä sarjassa tapella tosissaan, jokaisen yksilön on pystyttävä parhaaseensa. Luulemalla ei tule tulosta, Särkkä painottaa.

Maanantain pelissä vastassa on viime aikoina vahvasti esiintynyt FF Jaro Pietarsaaresta. Särkkä odottaa kahden samankaltaisella pelillisellä ideologialla varustetun joukkueen kohtaamisesta yleisöön menevää kamppailua.

– Vastustaja pyrkii pelaamaan fiksua fudista ja etenemään syöttelemällä. On heillä pelissään variaatioitakin, mutta se on joukkue, joka ei roiski palloa. Varmaan on mielenkiintoinen ja viihdyttävä peli tulossa.

– Meillä on yhtenä isona oppimishaasteena pelin aikana tapahtuviin muutoksiin reagoiminen. Vastustaja voi muuttaa pelaamistaan, ja meidän pitää pystyä reagoimaan siihen oikealla tavalla.

JJK:lta ovat illan pelissä sivussa pitkäaikaispotilaiden lisäksi nivusvaivainen Touko Tumanto ja pelikieltoa kärsivä Juha Pasoja. Flunssan vuoksi perjantaina sivussa ollut Anssi Virén palaa kokoonpanoon.

JJK-Jaro Harjulla kello 18.30. Tervetuloa!