JJK ja Elenia Lämpö palkitsivat jälleen kuukauden juniorin

05.07.2013
jjk-rops_kuukauden_juniori_300613

JJK ja Elenia Lämpö yhdessä palkitsevat toukokuusta lokakuuhun asti aina kuun lopussa kuukauden juniorin.

 

Juuri päättyneen kesäkuun osalta palkitseminen tapahtui JJK-RoPS-ottelun yhteydessä ja kesäkuun juniorina palkittiin JJK:n 2002-ikäluokan Joel Pasanen! Palkitsemisen suorittivat JJK:n osalta Eero Markkanen ja Elenia Lämmön puolesta Mika Kärkkäinen.

Perusteluina todettiin, että Joel on yksi tunnollisimmin 2002-ikäluokan tapahtumiin osallistuneista pelaajista ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa ja peleissä. Joel on todellinen joukkuepelaaja, joka ei kiukuttele muille sekä osaa iloita myös muiden onnistumisista. Joel tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekavereiden kanssa ja on erittäin pidetty ystävä. Turnauksissa Joel jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisissä otteluissa ja käyttäytyy muutenkin esimerkillisellä tavalla. Paljon kertoo se, että Joelin omat joukkuekaverit äänestivät Joelin voittajaksi!

 

 

Paljon onnea Joel!

 

 

Juniorijalkapallo -yhteistyö

 

Kuukauden juniori -yhteistyössä Elenia Lämpö palkitsee joka kuukausi toukokuusta lokakuuhun Veikkausliigan ajan yhden juniorin JJK:n yhteistyöseuran omista junioreista tai näiden yhteistyöseuroista. Palkittavan juniorin valitsee kasvattajaseuran ikäluokkajoukkueet kukin vuorollaan ja palkinnon jakaa Elenian edustaja yhdessä edustusjoukkueen pelaajan kanssa ennen Veikkausliigaottelun alkua.

 

Palkinto voidaan jakaa joko kilpa- haastaja- tai harrastejoukkueen pelaajalle, joka kuuluu ikäluokkiin 2005-2000. Palkinto sisältää diplomin ja kotijoukkueen pelipaidan edustusjoukkueen pelaajien nimikirjoituksilla. Paikalle kutsutaan aina myös palkittavan pelaajan joukkue taustavoimineen.

 

Palkinto menee pelaajalle, joka on yksi tunnollisemmin ikäluokan tapahtumiin osallistunut pelaaja ja yrittää aina parhaansa harjoituksissa sekä peleissä. Kuukauden juniori on todellinen joukkuepelaaja, joka luo tiimihenkeä ja osaa iloita myös muiden onnistumisista. Hän tulee hyvin toimeen kaikkien joukkuekaverien kanssa ja on erittäin pidetty joukkuekaveri. Turnauksissa Kuukauden juniori jaksaa innostaa muita vielä illan viimeisessä ottelussa ja käyttäytyy esimerkillisellä tavalla myös sidosryhmät huomioiden.

 

 

jjk-rops_kuukauden_juniori_palkitseminen_300613