10.kierros: SiPS – Villiketut 1-2 (1-2)

04.07.2013

Villiketut hakivat vieraspisteet Siilinjärveltä keskiviikkoiltana. Isännät menivät rangaistuspotkumaalilla johtoon, mutta Ketut kirivät ohi vielä ennen taukoa: ensin Robert Taylor tasoitti pelin suoraan vapaapotkusta ja Aleksis Lehtonen vei vierasjoukkueen 1-2-johtoon vielä ennen taukoa. Toisella jaksolla ei maaleja nähty, joten 1-2 jäi myös ottelun lopputulokseksi.

Itä- ja Keski-Suomen Kolmonen on puolivälissä ja Villiketuilla on nyt edessään heinäkuun loppuun kestävä kesätauko. Seuraava ottelu on 31.7. Vaajakoskella pelattava kotiottelu BE:ia vastaan.

SiPS – Villiketut 1-2 (1-2) (Lehtonen 37′, Taylor 43′)

Ville Viljala; Juuso Oikarinen (79′ Honar Abdi), Severi Vielma, Aleksi Kaakinen (c), Niklas Virtanen; Peetu Lintinen, Robert Taylor, Santtu Laaksonen (68′ Toni Järvinen), Janne Kuhmonen; Aleksis Lehtonen, Oskari Peltonen (79′ Juuso Haapasaari).

Vaihdossa: Janne Ahonen (mv), Toni Järvinen, Honar Abdi, Juuso Haapasaari