JJK-HJK: Gruborovics siirtyy keskikentän keskustaan, Hyyrynen kärjessä

06.08.2011

20-aurinkoinen-kari-martonenJJK aloittaa illan HJK-kamppailun kokoonpanolla, jossa Tamás Gruborovics siirtyy keskikentän ytimeen täyttämään pelikieltoa kärsivän Jukka-Pekka Tuomasen tonttia.

– Lähtökohtaisesti Tamás ja Patu (Poutiainen) pelaavat keskikentällä rinnakkain. Molemmat menevät mielellään ylöspäin ja tykkäävät tukea hyökkäyksiä, eikä haluta sitä alkuun roolituksella kahlita. Pitää pelin aikana katsoa, miten porrastus toimii, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Kärjessä avaa parivaljakko Virtanen-Hyyrynen. Gruborovicsin paikan vasemmalla laidalla ottaa Touko Tumanto.

– Token kautta saadaan juoksunopeutta ja tiettyä suoraviivaisuutta laitaan. Samalla Token tarkoitus on koittaa saada HJK:n oikeaa laitaa hallitsevaa Rafinhaa aisoihin.

Vaihtopenkillä on tarjolla etenkin hyökkäyspään vaihtoehtoja kolmikon Kari-Linjala-Wusu kautta. Mukana penkillä on pitkästä aikaa myös Niko Markkula.

– Marsu on harjoitellut vajaa puolitoista viikkoa joukkueen mukana, vamma on hoidettu ja jalka kunnossa. Uskon, että hän tuo meille taas lisäjalkaa ja -energiaa vaihdosta, Martonen sanoo.

 

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Virén, Reintam, Pasoja, Latikka; Tumanto, Poutiainen, Gruborovics, Manninen; Virtanen, Hyyrynen
Vaihtopenkki: 31 Ala-kasari, 10 Kari, 12 Tapaninen, 16 Markkula, 17 Linjala, 20 Wusu

 

JJK-HJK Harjulla klo 18.30. Tervetuloa!