JJK-Haka: Särkkä peräänkuuluttaa tasaisempaa esitystä

19.04.2012

JJK aloittaa kauden 2012 kotipelinsä Valkeakosken Hakaa vastaan. Kauden kotiavaus on aina kutkuttava tilanne, sen toteaa myös Kettupaitojen valmentaja Jori Särkkä.

 

– Todella makeeta päästä aloittamaan pelit nyt Harjullakin, kyllä tätä on jo odotettukin! Varmasti ihan jokainen on nyt tyytyväinen, kun vihdoin päästään pelaamaan kotona ja kotiyleisön edessä, Särkkä kehuu.

 

– Valmistavissa treeneissä oli oikein hyvä, positiivinen tunnelma. Hyvillä mielin mennään kohti ensimmäistä kotiottelua.

 

– Kyllähän se niin on, että kun joukkueella on hyvä tunne, niin itselläkin on, valmentaja myhäilee.

 

Haka aloitti kautensa 0-1-tappiolla FC Lahtea vastaan. Kettupaidat taas joutuivat Kuopiossa hyvän ensimmäisen puoliajan jälkeen takaa-ajoasemaan, kun KuPS karkasi toisen puoliajan vahvan alkunsa ansiosta kahden maalin karkumatkalle. Huikea loppukiri toi kuitenkin tasapelipisteen.

 

– KuPS-otteluun verrattuna meidän on pyrittävä tasaisempaan suorittamiseen, pelin taso ei saa heilahdella ottelun sisällä niin paljon. KuPS:aa vastaan pelissämme oli paljon hyviä elementtejä, mutta tasaisuutta tarvitaan lisää.

 

– Avausottelussa saimme kyllä luotua tarpeeksi maalipaikkoja, nyt niistä on vain tehtävä maalit. Toisaalta myös puolustuspäässä pitää saada itse kunkin henkilökohtaiset roolit selkeämmiksi. Isossa kuvassa puolustuspelaaminenkin oli ihan ok, mutta yksittäisten tilanteiden puolustaminen vaatii vielä skarppaamista.

 

– Puolustuspäähän tuleekin KuPS-peliin verrattuna muutosta, kun toppari Mikk Reintam, tekee loukkaantumisensa jäljiltä paluun avauskokoonpanoon.

 

– Eräs huomioitava seikka on Harjun kenttä, jolla ei vielä tällä kaudella ole pelattu. Nurmi saattaa viime päivien lumi- ja räntäsateen jäljiltä olla pehmeä.

 

– Kenttä saattaa tosiaan olla hieman raskas. Mutta se on sama kaikille ja meidän joukkueemme on nyt kaikkien testien mukaan todella kovassa kunnossa, joten sen ei pitäisi olla meille ongelma. Ja joka tapauksessa on todella hienoa päästä pelaamaan kotona!

 

JJK tänään: Janne Korhonen, Samu Nieminen, Mikk Reintam, Jukka-Pekka Tuomanen, Mikko Innanen, Tamás Gruborovics, Antto Hilska, Niko Markkula, Janne Turpeenniemi, Babatunde Wusu, Jani Virtanen.

 

Vaihtopelaajat: Juha Pasoja, Topi Järvinen, Antto Tapaninen, Lasse Linjala, Eero Markkanen, Patrick Poutiainen, Ville Viljala.

 

JJK – Haka tänään torstaina kello 18:30