JJK 2012 = Enemmän. Kausikortit nyt myynnissä!

07.11.2011

JJK 2012 Kausikortit nyt myynnissä!

JJK:lla on takanaan kaikkien aikojen kausi joka päättyi upeasti historialliseen pronssimitaliin ja sen myötä paikkaan UEFA Europa Leaguessa.

Ensi kaudesta tuleekin takuuvarmasti jopa tätä parempi – oletko valmis kaikkien aikojen kauteen 2012? Kausi- ja klubikortit nyt myynnissä!

 

{youtube}snP-8fRubcs{/youtube}

 

Enemmän otteluita: 17 Veikkausliigapeliä + Suomen Cup + Liigacup

Enemmän tunnelmaa: valaistut iltapelit + oikeasti täysin uusi klubiteltta

Enemmän eurooppalaisuutta: UEFA Europa League – täältä tullaan!

 

JJK:n kausikortilla saat oman numeroidun istumapaikan Harjun stadionin katetussa pääkatsomossa kaikissa Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotipeleissä sekä ilmaisen sisäänpääsyn Liigacupin otteluihin. Klubikortilla saat lisäksi sisäänpääsyn täysin uuteen klubitelttaan ruokailuineen.

Kausi- ja klubikorttilaisilla on lisäksi etuosto-oikeus ensi kesän UEFA Europa Leaguen kotiotteluihin. Kauden 2012 JJK:n kausikortit maksavat 280 euroa ja klubikortit 950 euroa.

 

Vanhat kausikorttilaiset: olemme postittaneet sinulle laskun jonka maksamalla varmistat omat vakiopaikkasi Harjun lehtereillä. Jos sinulla on kysyttävää paikkoihin liittyen,  ota yhteyttä JJK:n toimistolla Hennaan (henna.lahtinen@jjk.fi, 044 596 7819.)

Uudet kausikorttilaiset: yritysasiakkaat voivat tilata korttinsa kätevästi laskulla täyttämällä tämän kotisivuiltamme löytyvän kaavakkeen. Yksityishenkilöt voivat asioida suoraan verkkokaupassamme jjk.superstore.fi. Verkkokaupassa voit maksaa kausikortin joko verkkopankkisi kautta tai luottokortilla. Lisäksi voit tilata kausikortin nyt myös osamaksulla!

 

UUTUUS! Voit maksaa JJK:n kausikortin toimistollamme myös käyttämällä Smartum kulttuuri- ja yhdistelmäseteleitä, Luottokunnan Virikeseteleitä tai uutta Smartum Saldokorttia. Maksun voi suorittaa joko kokonaan tai osittain Smartumeilla. Toimistomme palvelee Harjun stadionilla arkipäivisin klo 9-16, tervetuloa!

 

JJK kiittää kannattajiaan kuluneesta kaudesta ja toivottaa niin vanhat kuin uudetkin kausikorttilaiset tervetulleiksi Harjulle ja Eurooppaan kaudella 2012!