JJK nauttii puoluerajat ylittävää suosiota aina Arkadianmäellä asti

06.11.2011

JJK vastaanotti korkean tason onnitteluja

JJK:n hallituksen jäsenet Lassi Hietanen, Risto Pitkänen ja puheenjohtaja Janne Särkkä vastaanottivat mitalionnittelut Sinuhe Wallinheimolta ja Mauri Pekkariselta.


Keski-Suomen historian ensimmäisen jalkapallomitalin kaapanneen JJK:n pirteitä otteita on seurattu iloisin mielin myös valtakunnan pääkallopaikalla. Lukuisten onnitteluviestien lisäksi JJK:lla oli kunnia vastaanottaa alueemme kansanedustajat mitalikahveille Pyhäinpäivän kunniaksi.

– Olemme yhdessä seuranneet tarkkaan JJK:n tarinaa sekä edesottamuksia liigassa ja iloinneet upeista tuloksista. Pronssimitali on upea suoritus, Keski-Suomen kansanedustajien puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo totesi iloisena luovuttaessaan seuralle yhteistä onnitteluadressia.

Keski-Suomen liiton onnittelut ja tervehdyksen yhteiseen glögihetkeen toi liiton puheenjohtaja Mauri Pekkarinen.

JJK:n menestystä niin pelikentillä kuin niiden ulkopuolellakin muistivat kaikki maakuntamme kansanedustajat, eli Sinuhe Wallinheimo, Teuvo Hakkarainen, Susanna Huovinen, Anne Kalmari, Aila Paloniemi, Mauri Pekkarinen, Tuula Peltonen, Eila Tiainen, Kauko Tuupainen ja Henna Virkkunen.

JJK kiittää onnitteluista!