Jaro-JJK: Poutiainen ja Kari nousevat avauskokoonpanoon

13.06.2011

130611Jaro_JJKJJK lähtee illan Jaro-otteluun lievästi edellisestä pelistä muuttuneella avauskokoonpanolla. Puolustuslinja on ennallaan, mutta keskikentällä Patrick Poutiainen korvaa Eero Kortteen ja hyökkäyksessä Tommi Kari Jani Virtasen.

– Varmasti molemmat ovat intoa täynnä kuin ilmapallo, toivotaan että lataus kanavoituu oikein. Molemmat joukkueet yrittävät hallita palloa, joten keskikentällä ratkaistaan paljon, valmentaja Jori Särkkä sanoo.

– Tässä nyt näkyy meidän ringin laajuus, kun kahden avainpelaajan tilalle on heittää täysin mitat täyttäviä kavereita.

Kettupaidat pyrkii pelaamaan omaa tuttua peliään niin kotona kuin vieraissa, joten resepti on siltä osin tuttu. Hyökkäyspelin monipuolistamiseen on edelleen kiinnitetty huomiota.

– Me halutaan pitää palloa ja ajoittain erinomaisesti toiminut prässipeli on siksi avainasemassa, Särkkä toteaa.

Korte ja Virtanen ovat molemmat kokonaan sivussa Pietarsaaresta, Kortteella on pieniä ongelmia jalkansa kanssa ja Virtanen on flunssassa. Lisäksi poissa on edelleen Tuomas Latikka, jonka alavatsavamma pitää sivussa näillä näkymin juhannuksen tienoille.

Vaihtopenkillä nähdää tuoretta väriä, kun Lasse Linjalan nimi kirjataan kaudella ensimmäistä kertaa pöytäkirjaan.

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Tapaninen, Okkonen, Pasoja, Markkula; Gruborovics, Poutiainen, Tuomanen, Manninen; Kari, Hyyrynen

Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 3 Reintam, 7 Virén, 11 Tumanto, 15 Hilska, 17 Linjala

 

Jaro-JJK Pietarsaaressa kello 18.30