Honka-JJK: Virtanen palaa avaukseen, tarjolla ratkaisijan viitta

08.09.2011

080911Honka_JJKÄrhäkästä flunssastaan toipuneen Jani Virtasen paluu avauskokoonpanoon on tervetullut lisä Kettupaitojen hyökkäyspeliin. Virtasen juonikkuudelle on käyttöä, kun JJK kohtaa vieraskentällä Hongan.

– Jamppa on osoittanut hyvää liikettä ja ilmettä treeneissä. Hänen taitonsa ja luovuutensa kautta meille avautuu joka pelissä tilanteita. Uskon, että Jamppa itse pääsee tänäänkin muutamaan hyvään paikkaan, ja että viime aikojen tolpat muuttuvat nyt onnistumisiksi, päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Virtasen parina kärjessä aloitaa Babatunde Wusu. Tämän lisäksi ainoa muutos avauskokoonpanoon tulee puolustuslinjaan, jossa Anssi Virén korvaa alavatsavaivojen kanssa painivan Tuomas Latikan oikealla sivustalla, ja hänen paikkansa vasemmalla ottaa Niko Markkula.

– Uskon, että me pystytään pysäyttämään Hongan peli, ja sitten omia vahvuuksia hyödyntämällä iskemään tarvittavat maalit, Martonen sanoo.

Myös Patrick Poutiainen palaa kokoonpanoon ja aloittaa vaihtopenkillä. Hämeenlinnassa lainassa ollut Antto Hilska ei vielä nouse pelaavaan miehistöön.

Honka-JJK Espoossa kello 18.30.

JJK:n avauskokoonpano: Korhonen; Markkula, Reintam, Pasoja, Virén; Kari, Tuomanen, Gruborovics, Manninen; Virtanen, Wusu.
Vaihtopenkki: 31 Viljala, 2 Nieminen, 11 Tumanto, 12 Tapaninen, 17 Linjala, 18 Hyyrynen, 23 Poutiainen