JJK haki Espoosta vieraspisteen

08.09.2011

JJK tasasi pisteet FC Hongan vieraana juuri päättyneessä Veikkausliigan ottelussa. Kettupaidat johti lukemiin 2-2 (1-2) päättynyttä kamppailua jo kahteen otteeseen Karin ja Gruborovicsin maaleilla, mutta niin vain espoolaiset kirivät takaisin rinnalle.

Kettupaidat aloitti ottelun ryminällä. Avausmaali syntyi jo toisella peliminuutilla Karin luutiessa pallon maalin edustalta verkoon. Ottelun alku oli vauhdikasta menoa, jossa maalitilanteita syntyi molempiin päihin. Lähimpänä osumista oli Hongan uusi mies, Harjullakin hyvin tunnettu Tomi Petrescu tolppalaukauksellaan.
Isäntien tasoitus syntyi 39. peliminuutilla Jussi Vasaran jalasta.
Vain muutamaa minuuttia myöhemmin Babatunde Wusu rynni boksiin, Tuomas Peltonen joutui kaatamaan hänet ja Tamás Gruborovics niittasi Kettupaidat pilkulta uudelleen johtoon. 1-2 oli myös taukotulos.

Toinen puoliaika oli tasaista ja värikästä pelaamista, jossa molemmilla oli saumansa maalintekoon. JJK:sta lähimpänä oli avopaikassa Peltosen nollaamaksi joutunut Wusu, ja lopulta Roope Heilala käytti yhden Hongan paikoista. Janne Korhonen oli muutamalla hienolla torjunnallaan pisteen takuumies.

– Kolmas kohtaaminen ja kolmas tasuri Hongan kanssa. Kaksi tehtyä maalia ja kaksi päästettyä. Molemmilla oli muutama paikka, että olisi voinut kääntää pelin puolin tai toisin, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen mietti ottelun jälkeen.

JJK jatkaa Veikkausliigan pronssipallilla ja kohtaa seuraavassa ottelussaan MYPA Harjun stadionilla sunnuntaina 11.9. klo 15:00. Tervetuloa tsemppaamaan JJK:ta kuumassa mitalitaistossa!