Eila ja Simo Huvila nimetty seuran Hall of Fameen

01.10.2019

JJK haluaa huomioida seuran eteen vuosien aikana ansiokkaasti ja suurella kettusydämellä toimineita henkilöitä. JJK:n ”Hall of Fame” maininnan saava henkilö on voinut toimia seurassa monenlaisessa roolissa, esim. pelaajana, valmentajana, muuna joukkue- ja seuratoimihenkilönä tai talkoolaisena.

Ensimmäiset Hall of Fame –nimeämiset julkistettiin Harjulla pelatussa tämän kauden ensimmäisessä kotiottelussa toukokuussa ja lisää nimiä on julkistettu kauden mittaan kotiotteluiden yhteydessä satunnaisessa järjestyksessä. Seuralegendojen nimet löytyvät myös JJK:n verkkosivuilta omasta osiostaan täältä.

Viimeisimpänä tämän kunnian ovat saaneet seuraavat kaksi seuralegendaa:

 

EILA JA SIMO HUVILA

JJK:ssa 2000-luvulla noin 15 vuoden ajan kaikki ikäluokat aina kortteliliigasta A-nuorten SM-sarjaan läpi käyneet joukkue- ja seuratoimihenkilöt sekä ahkerat talkoolaiset Eila ja Simo Huvila ovat monelle tuttuja kasvoja kentän reunalla. Joukkeiden taustalla seurassa häärivät lukuisat työmyyrät jäävät monesti vaille kiitosta, joten nyt viimeistään on sen paikka!

Huvilan pojat pelasivat koko JJK:n pelaajapolun läpi kortteliliigasta A-nuoriin, jonka aikana Simo toimi poikiensa joukkueenjohtajana kaudet 2000-2013. Joukkueenjohtajatehtäviensä ohella Simo kuului myös JJK juniorit ry:n hallitukseen vuodet 2003-2007.

Eila oli niinikään vahvasti joukkueiden taustalla mukana rahastonhoitajana, kahvilavastaavana, apujojona, huoltajana  jne. vuodet 2001-2016. Jos kentän reunalla tuoksui kahvi ja itse leivotut leivonnaiset, Eila löytyi kioskista.

Simon mieleen parhaina muistoina JJK-ajoilta ovat jääneet A-nuorten Suomen mestaruus 2012 ja monet ulkomaan hienot turnausmatkat: Saksaan, Italiaan, Tsekkiin ja Latviaan. Lisäksi erityisenä hetkenä on mieleen painunut JJK:n miesten nousu Veikkausliigaan kauden 2008 päätteeksi.

Myös Eila muistelee lämmöllä JJK:n A-nuorten Suomen mestaruutta 2012 ja monia hyviä turnausmatkoja 1994 ja 1997 ikäluokkien kanssa niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Jalkapallon parista saadut monet hyvät ystävät ovat myös muistoista parhaimpia.

Hall of Fameen nimetyt henkilöt palkittiin JJK:n ikikausikorteilla. Onnittelut vielä ja kiitokset seuran eteen tehdystä työstä!

Onko sinulla mielessä sellainen henkilö/henkilöitä, jotka olisivat ansainneet tämän huomionosoituksen? Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen jjk(at)jjk.fi

 

Artikkelin kuvat: Mari Nokelainen