Hall of Fame

JJK haluaa huomioida seuran historian aikana ansiokkaasti ja suurella kettusydämellä toimineita henkilöitä.

JJK:n Hall of Fame -maininnan saanut henkilö on voinut toimia seurassa monenlaisessa roolissa, esim. pelaajana, valmentajana, muuna joukkue- ja seuratoimihenkilönä tai talkoolaisena. Hall of Fameen valitaan henkilöitä jotka ovat edesauttaneet seuran toimintaa suurella henkilökohtaisella panoksellaan ja samalla olleet osana jyväskyläläista jalkapallohistoriaa. Näitä JJK:n seuralegendoja ei nimetä paremmuus- tai aikajärjestyksessä eikä pelkästään toiminnassa mukanaolovuosien tai pelattujen otteluiden perusteella, joskus henkilö on voinut päästä seuralegendan asemaan jo lyhyessäkin ajassa.

Ensimmäiset Hall of Fame –nimeämiset julkistetaan Harjulla Kurkimäen Kisaa vastaan pelattavassa ottelussa perjantaina 31.5.19 ja lisää nimiä julkistetaan kauden mittaan aina kotiotteluiden yhteydessä. Tarkoituksena on jatkaa tätä nyt aloitettavaa perinnettä myös tulevina kausina.

Seuralegendojen nimet löytyvät jatkossa tältä sivulta.

 

JJK:n Hall of Fame -kunniajäsenet:

** HUVILA EILA **

** HUVILA SIMO **

** HYVÄRINEN ILKKA **

** KEKÄLÄINEN MARKKU **

** KORHONEN JANNE **

** KORHONEN TAPANI (VALTTU)**

** LAHTINEN MATTI **

** LUHTANEN PEKKA **

** LÄHITIE MATTI **

** LÄTTI JUHA**

** MARKKANEN EERO **

** PASOJA JUHA **

** PRIHA VILLE **

** SÄRKKÄ JORI **

** TUUNANEN ERKKI **

** VATANEN KARI **

** VESALAINEN JONI **

 

Onko sinulla mielessä sellainen henkilö/henkilöitä, jotka olisivat ansainneet tämän huomionosoituksen? Lähetä oma ehdotuksesi perusteluineen osoitteeseen jjk(at)jjk.fi