Nuorten maajoukkueen tähtihyökkääjä JJK:hon pitkällä sopimuksella

10.05.2011

jjk-antto-hilska-1005

Hyökkääjä Antto Hilska siirtyy Tampere Unitedista JJK:hon kolmevuotisella sopimuksella. Hilska, 17, pelasi viime kaudella Ykköstä TPV:n joukkueessa ja onnistui maalinteossa viidesti.

– Antto on nuori hyökkääjä, joka pelaa suoraviivaisesti ja hakeutuu hyvin maalintekopaikkoihin. Pidän häntä erittäin lupaavana hyökkääjänä, ja kun häneltä lähti seura alta, oli tässä erittäin otollinen tilaisuus päästä rakentamaan hänen kehitystään pidemmällä tähtäimellä, JJK:n päävalmentaja Kari Martonen sanoo.

Hilska valittiin Tampereen piirin lupaavimmaksi nuoreksi pelaajaksi kaudella 2010, ja on esiintynyt edukseen myös eri ikäkausimaajoukkueissa. Hilska liittyy edustusjoukkueen mukaan, mutta lähtökohtaisesti hänelle ei vielä tälle kaudelle kaavailla kovin suurta roolia.

– Hän on nälkäinen nuori kaveri, joka haluaa määrätietoisesti kehittää itseään. Antaa Anton rauhassa tutustua meidän tapaan toimia ja meidän joukkueeseen.

– Jos hän osoittaa harjoituksissa olevansa pelipaikan arvoinen ja murtautuu joukkueeseen, hän pelaa. Mutta lähtökohtaisesti Anton kohdalla kaikki mitä tällä kaudella tulee on plussaa, ja tähtäin on selkeästi seuraavissa kausissa. Halutaan tukea hänen kehitystään kaikessa rauhassa ilman, että paineita kasattaisiin nuoren kaverin niskaan.