Ensimmäinen liigavoitto Harjulla maistui Martoselle

09.05.2011

Päävalmentaja Kari Martonen pääsi viimein maanantai-iltana maistamaan Veikkausliigaottelun voittoa JJK:n päävalmentajana Harjun stadionilla. 1-0 -voitto MYPAsta tyydytti Martosta, vaikka joukkueen peli ei erityisen lennokasta ollutkaan.

– Jaa, tältäkö täällä voittaminen tuntuu? Ihan mukavaa, Martonen sanaili ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Meille on tosi iso asia, että saatiin maali- ja pistetili täällä heti auki. Viime kauteen nähden on iso etu, että päästiin heti Harjulle. Peli ei missään nimessä ollut sitä parasta JJK:a, mutta otan mielelläni kolme pistettä vähän vaisummalla esityksellä kuin että pelattaisiin hyvin, mutta menetettäisiin pisteet.

Ison osan kotijoukkueen vaikeuksista Martonen sälytti tunnustuksena vierailija MYPAn kontolle.

– Peli tuntui vaisulta ja kontrasti Honka-peliin oli aika suuri. Mutta kaikki vastustajat on erilaisia, ja MYPA kyllä pystyi aika hyvin jäädyttämään peliä.

Vieraiden päävalmentaja Toni Korkeakunnas oli tältä osin samoilla linjoilla.

– Olin katsomassa JJK:n peliä Honkaa vastaan, ja siellä he pelasivat erinomaisesti ja hallitsivat sitä peliä. Saatiin tapettua JJK:n peli aika hyvin, mutta meidän omasta pelistä tahtoo rohkeus loppua hyökkäyskolmanneksella. JJK:lta sitten kuitenkin löytyivät ne pelaajat, jotka pystyivät pelin ratkaisemaan, Korkeakunnas sanoi mainiten nimeltä maalintekijä Niko Markkulan ja pari erinomaista torjuntaa tehneen maalivahti Janne Korhosen.