Voittoputki sai jatkoa Pietarsaaressa – JJK jälleen piikkipaikalle

19.07.2016

ffjaro-jjk-20160719

JJK jatkoi voittoputkeaan jo viiden ottelun mittaiseksi, kun FF Jaro kaatui Benno Hanslianin ja Niko Markkulan maaleille 0-2-lukemin. Voitto myös nosti Kettupaidat takaisin Ykkösen piikkipaikalle!

Kotijoukkue aloitti vahvasti ja hallitsi ottelun alkua. JJK kuitenkin selvitti painostuksen ja jakson edetessä peli tasoittui. Avauspuoliajan paras paikka nähtiin lopulta muutama minuutti ennen taukoa, kun FF Jaro sai sivuvapaapotkun vaarallisesta paikasta. Ville Viljala kettumaalilla oli kuitekin hereillä ja torjui puskun varmasti.

FF Jaro tuli jälleen tauon jälkeen peliin väkevästi ja 54. minuutilla Viljala joutui esittämään jo todellisen paraatipelastuksen pitääkseen tilanteen maalittomana.

Tunnin pelin jälkeen puolestaan JJK:n vaaralliset nopeat hyökkäykset alkoivat tuottaa todellista päänvaivaa isännille. 65. minuutilla Niko Markkulalle aukeni loistopaikka aloittaa ottelun maalinteko, mutta veto meni kulmapotkuksi.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin vieraat kuitenkin pääsivät juhlimaan komeasti rakenneltua avausmaalia. Mikko Manninen laittoi oikealta loistosyötön keskelle ja Toni Tahvanainen ja Tommi Kari antoivat pallon mennä taakseen Benno Hanslianille – Emil Öhberg oli maalillaan voimaton, kun Hanslian vei JJK:n 0-1-johtoon!

JJK sai maalin jälkeen uuden vaihteen silmään ja seuraavien reilun viiden minuutin aikana sekä Tahvanainen että vaihdosta kentälle tullut Topi Järvinen olivat hätyyttelemässä isäntien maalia. 0-2 antoi kuitenkin odottaa itseään ja hallinta siirtyi jälleen FF Jarolle. Viljala pääsi vielä esittelemään torjuntataitojaan kotijoukkueen loppukirissä – FF Jaro ei saanut kuitenkaan palloa toimitettua vieraidensa maaliin, vaan Viljala pelasi toisen perättäisen nollapelinsä.

Lopullinen niitti ottelulle saatiin 85. minuutilla, kun Tahvanainen kaadettiin rangaistusalueella. Pallon taakse asettuneen Markkulan pilkku oli jälleen kerran vuorenvarma ja niin ottelu sai lopputuloksekseen 0-2.

Voitto nosti Kettupaidat jälleen sarjakärkeen ohi TPS:n ja AC Oulun. JJK:n pelit jatkuvat niinikään vierasreissulla Pohjanmaalle: sunnuntaina 31.7. on edessä vierailu KPV:n luona Kokkolassa. Sitä ennen Kettupaidat hengähtävät kuitenkin muutaman päivän ansaitulla kesälomalla!

Kotikentälle palataan taas keskiviikkona 3.8., kun vieraaksi saapuu FC Jazz.

Oletko Sinä Keski-Suomen seuraava jalkapallomesenaatti? Tai haluatko olla yksi heistä? Tule mukaan!

FF Jaro - JJK 0-2 (0-0)