JJK tarvitsee laajemman taloudellisen tuen Veikkausliiganousulleen – kaikille avoin osakeanti käynnissä

13.07.2016

2016-06-12_0036

Oletko Sinä Keski-Suomen seuraava jalkapallomesenaatti? Tai haluatko olla yksi heistä? Tule mukaan – varmista paikkasi tähdistössä ja auta meitä kehittämään suomalaista jalkapallokulttuuria!

JJK pelaa kaudella 2016 Ykkösessä. Kun puolet kaudesta on pelattu, on JJK:n sijoitus suunnitelmien mukainen: sarjakärkenä, suoran nousijan paikalla.

Tavoitteena oleva pysyvä sijoitus Veikkausliigassa on merkittävä vetovoimatekijä Jyväskylälle ja koko Keski-Suomelle. Urheilutoimintamme tarvitsee tuekseen pitkäjänteisen vakaan talouden, jotta työmme voisi jatkua myös tulevaisuudessa.

Tule mukaan JJK:n omistajaksi – nyt se on mahdollista jo 250 eurolla. Halutessasi enemmän, niin osakeantimme maksimimäärä on 400 000 euroa. JJK Jyväskylä ry:n kanssa voi merkinnän jälkeen edelleen neuvotella lisäostoista.

Osakeantiesite kokonaisuudessaan sekä merkintäsitoumuslomake löytyvät omalta Omistaja-sivultaan.

jjk-tps-016_1117

Mikä on JJK?

JJK on Keski-Suomen suurin jalkapallon erikoisseura. JJK-perheessä on kolme erillistä toimijaa: JJK Keski-Suomi Oy:n hallinnoi edustusjoukkueen toimintaa. JJK Jyväskylä ry:n toiminta käsittää A- ja B- nuoret sekä reservijoukkueen Villiketut.

JJK Juniorit ry:n toiminnassa on mukana yli tuhat junioripelaajaa, jotka muodostavat noin 20 junioreiden ikäkausijoukkuetta (C15 – G6) sekä erittäin suositun Kortteliliigan (5-12 v). Yhdessä nämä kolme muodostavat pelaajineen, valmentajineen ja taustahenkilöineen Kettuperheen.

Kaikilla kolmella on omat taloutensa, vaikka urheilullinen toiminta ja yhteistyö Kettuperheen sisällä on tiivistä. Sekä JJK Jyväskylä ry että JJK Juniorit ry ovat myös JJK Keski-Suomi Oy:n merkittäviä osakkeenomistajia.

jjk-tps-016_0510

JJK:n arvot

JJK on Suomen liikuttavin jalkapalloseura, jonka toiminnan ydinarvoja ovat paikallisuus, vastuullisuus ja rakkaus jalkapalloon. Paikallisuus näkyy läpi koko Kettuperheen: teemme työtä Jyväskylän ja Keski-Suomen jalkapallon hyväksi. Edustusjoukkueemme on koottu lähes täysin omista kasvateista.

Vastuullisuus toiminnassamme näkyy ennen kaikeea kasvatustyönä – seurassamme opetetaan sosiaalisuutta, joukkueena toimimista, muiden huomioon ottamista. Teemme aktiivista yhteistyötä myös Suomen Punaisen Ristin, Hope-yhdistyksen ja Pelastusarmeijan kanssa.

Rakkaus lajiin yhdistää pelaajamme, seuratoimijat, vapaaehtoiset ja fanimme. Kettuperhe liikuttaa, koskettaa ja yhdistää. Meille erilaisuus ei ole eriarvoisuutta, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan nauttimaan yhdessä tekemisestä, yhteisestä menestyksestä ja ainutkertaisista elämyksistä maailman parhaan asian äärellä!

Vielä tarkemmin arvoistamme voit lukea täältä.

jjk-tps-016_1241

Mihin rahaa tarvitaan?

JJK:n taloustilanne on haastava. Pidemmän aikavälin tarkastelussa menoja on yhtä vuotta lukuun ottamatta aina ollut enemmän kuin tuloja. Lisäpääoman avulla halutaan varmistaa JJK:n edustusjoukkueelle kilpailukykyiset toimintaedellytykset myös Veikkausliigassa.  Tarvitsemme myös ydinliiketoiminnan lisäksi uusia ansaintamahdollisuuksia, joiden kehittäminen vaatii lisäpanostusta.

Suomalaisen jalkapallon taso nousee vain paikallisia seuroja kehittämällä. Valtava määrä vapaaehtoisia ei riitä. Pelaajien lisäksi JJK:ssa työskentelee muita korkeasti koulutettuja ammattilaisia joiden tehtävänä on varmistaa pelaajille laadukkaat valmennus-ja peliolosuhteet. Pyrimme kohti kotimaisen jalkapallon huippua.

Olemme sisäistäneet paikkamme jalkapallon globaalissa ekosysteemissä; emme haihattele Euroopan kentille ohituskaistan kautta. Lähdemme Oman Kylän Poikien voimin sarjaan kuin sarjaan, ja pyrimme siten vahvistamaan identiteettiämme Keski-Suomen jalkapallon veturina. Olemme paikallinen ja vastuullinen kasvattajaseura, josta pelaajapolku on mahdollinen aina kansainvälisille huippukentille saakka.

Urheiluseurat taistelevat olemassaolostaan ympäri Suomen. Alueellinen yritysraha on tiukassa ja yritysten odotukset yhteistyölle kasvavat jopa mahdottomiin. Pääkonttorit ja päätöksenteko keskittyvät pääkaupunkiseudulle, eikä paikallisen jalkapallon arvoa tunnusteta samanlaisena.

Toivomme kuitenkin, että Sinä koet meidät arvokkaiksi samoin kuin tekemämme työn! Keskisuomalainen jalkapallo tarvitsee vahvan JJK:n ja JJK tarvitsee taustalleen koko talousalueen tuen.

Tervetuloa mukaan Kettuperheeseen: omistaja!

jjk-kpv-27-05-2016-5DM_6851