JJK Jyväskylä ry:n ja JJK juniorit ry:n muodostama seurayhteisö ”kettuperhe” on yhdessä Keski-Suomen suurin palloilun erikoisseura. Seurat ovat taloudellisesti itsenäisiä ja toisistaan riippumattomia yhdistyksiä, joilla molemmilla on oma hallitus ja organisaatio.

Yhteisömme koostuu JJK jyväskylä ry:n operoimasta edustusjoukkueesta sekä JJK juniorit ry:n organisoimasta aktiivisesta junioritoiminnasta. Seuroissa pelaa lähes 1000 pelaajaa ja JJK junioreiden alla toimii lähes 20 juniorijoukkuetta sekä erittäin suosittu Kortteliliiga. JJK juniorit ry tekee lisäksi yhteistyötä lasten liikuttamiseksi Jyväskylän kaupungin ja Keski-Suomen alueella toimivien yhteisyöseurojensa kanssa.

 

Toimintaamme ohjaavat periaatteet ovat:

– JJK:n toiminnassa keskiössä on pelaajien kokonaisvaltainen kehittäminen.
– Tarjoamme toimijoillemme sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävää jalkapalloa, joka tukee lasten ja aikuisten terveyttä ja hyvinvointia.
– Toimintamme tukee keskisen Suomen ja erityisesti Jyväskylän seutukunnan yhteisöllisyyttä.
– Toimintamme on hyvä esimerkki vastuullisesta ja yhdenvertaisuutta tukevasta lasten ja nuorten toiminnasta.

Olemme kasvattajaseura. Edustusjoukkueemme kilpailullinen taso määrittyy seuran palajakehitystyön laadun tuloksena.

Tavoitteenamme on että:

– Olemme SPL:n itäisen alueen laadukkain kasvattajaseura ja että olemme houkutteleva seura alueen nuorten jalkapalloilijoiden keskuudessa.
– Tarjoamme pelaajillemme sekä kansallisesti, että kansainvälisesti vertailtuna laadukkaan kasvu ja kehitysympäristön.
– Joukkueissamme kasvaa kansallisen tason pelaajia, joilla on riittävät edellytykset pyrkiä jopa kansainvälisille areenoille.

 

Toimintaamme ohjaavia arvoja ovat:

 

Periksiantamattomuus

Huolehdimme omasta tehtävästämme ja tuemme kaikkien kehittymistä seurassa. Ymmärrämme että yksittäinen voitto tai tappio kentällä tai kentän ulkopuolella on aina mahdollisuus oppia ja kehittyä.

Tavoitteellisuus

Asetamme tavoitteita lähelle ja kauas, sekä yksin että yhdessä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus unelmoida ja tavoitella omaa parastaan. Kun kaikki tekevät parhaansa se auttaa aina myös muita omien tavoitteidensa saavuttamisessa.

Intohimo

Rakkaus lajiin synnyttää intohimon, joka tukee kaikien seuratoimijoiden sitoutumista ja kehitystä. Tunnustamme väriä ja olemme ylpeinä osa kettuperhettä.

Yhtenäisyys

Seuran toiminta perustuu avoimuuteen, Kaikki seuran ympärillä toimivat kuuluvat samaan kettuperheeseen ja yhdessä toimimalla pystymme parempaan ja olemme aina enemmän. Tuemme ja kannustamme toisiamme huomaamaan omat kykynsä ja mahdollisuutensa.