Tärkeimmät arvomme

JJK on Suomen liikuttavin jalkapalloseura, jonka toiminnan ydinarvoja ovat paikallisuus, vastuullisuus ja rakkaus jalkapalloon.

 

Paikallisuus

Olemme keskisuomalainen jalkapalloseura. Vaikka kilpailemme valtakunnallisesti ja kansainvälisesti, paikallinen yhteisömme on tärkein voimavaramme ja syy olemassaoloomme. Edustusjoukkueen runko koostuu keskisuomalaistaustaisista pelaajista.

Vastuullisuus

Tärkein yhteiskuntavastuullinen tehtävämme on laadukkaan ja vastuullisen junioritoiminnan toteuttaminen. Koko seuran toimintamallit pyritään rakentamaan kestäviksi, pitkäjänteisiksi ja menestyksestä riippumattomiksi.

Rakkaus

Haluamme että rakkautemme jalkapalloon ja JJK:hon näkyy seuran päivittäisessä toiminnassa. Näemme ja teemme asiat positiivisuuden kautta, yhdessä ja yhteisesti. Elämä on vain pieni osa jalkapalloa.

Paikallisuus näkyy läpi koko Kettuperheen: teemme työtä Jyväskylän ja Keski-Suomen jalkapallon hyväksi. Edustusjoukkueemme runko kootaan pitkälti omista kasvateista ja keskisuomalaisista pelaajista.

Maahanmuuttajataustaisia jalkapallon avulla kotoutuneita pelaajia on joukkueessamme ollut vuosien aikana useita ja monikulttuuriset taustat näkyvät myös juniorijoukkueissamme. Jalkapallo toimii yhteiskunnallisena liimana alueellamme. Kotiseutuun kasvetaan, ja kasvatetaan kiinni.

2016-05-08 JJK-GrIFK 151 Web

Vastuullisuus toiminnassamme näkyy kasvatustyönä. Seurassamme opetetaan sosiaalisuutta, joukkueena toimimista, muiden huomioon ottamista. Teemme aktiivista yhteistyötä alueen koulujen ja oppilaitosten kanssa ja huolehdimme, että pelaajamme suoriutuvat myös opinnoistaan.

Lapset ja nuoret oppivat terveellisen, liikunnallisen elämäntavan, vaikka kaikista ei huippujalkapalloilijoita tulisikaan.

2016-05-08 JJK-GrIFK 167 Web

Olemme tehneet vuosia yhteistyötä Suomen Punaisen Ristin, Hope-yhdistyksen ja Pelastusarmeijan kanssa. Kaikessa tässä pyrimme pitkäjänteiseen kehittämistyöhön joka tunnustetaan erinomaisena.

Rakkaus lajiin yhdistää pelaajamme, seuratoimijat, vapaaehtoiset ja fanimme. Kettuperhe liikuttaa, koskettaa ja yhdistää.

Meille erilaisuus ei ole eriarvoisuutta, vaan toivotamme kaikki tervetulleiksi mukaan nauttimaan yhdessä tekemisestä, yhteisestä menestyksestä ja ainutkertaisista elämyksistä maailman parhaan asian äärellä!

jjk-kpv-27-05-2016-5DM_6851