Uutiset / 2009 / Kuusi päivää Litin tuloon – ennakkolippuja myyty yli 2000

11.06.2009

Ensi keskiviikon JJK – FC Lahti-ottelun ennakkolippuja on myyty jo yli 2000 kappaletta. ”Juhannusjuhlat” aloitetaan Jyväskylässä jo keskiviikkona 17.6.klo 20.00 – tervetuloa mukaan juhlaan!

Ottelun ennakkolipunmyynti on käynyt todella hyvin, lippuja on myyty ennakkoon jo yli 2000 kappaletta. ”Otteluun on tulossa mm. useita juniorijoukkueita maakunnasta ja kiinnostus FC Lahtea ja Jari Litmasen mahdollista pelaamista kohtaan on erittäin suurta”, JJK:n markkinointipäällikkö Ilkka Hyppönen iloitsee.

Ottelussa on oheistapahtumana mm. pesäpallon pituuslyöntikisa, johon osallistuu viime kauden naisten Suomen mestarijoukkueen Kirittärien pelaajat. Jalkapallotaituruutta esittää pallojonglööri, tekniikkamestari Robert Taylor joka esiintyy ennen ottelun alkua. Shaker-klubiteltassa esiintyy Tessa Virta. Joukkueiden esittelyssä on vahvasti mukana Kuntomaailma. 

Nyt myynnissä myös JJK:n loppukauden kausikortti joka sisältää 8 Veikkausliigaottelua ja mahdolliset Harjulla pelattavat Suomen Cupin ottelut. Kausikortin hinta on 90 € ja kortti on myynnissä JJK:n ennakkolipunmyyntipisteissä ja sähköisesti JJK:n verkkosivuilla.

OSTA LIPPUSI ENNAKKOON – NIIN VARMISTAT PAIKKASI HARJUN JUHANNUSJUHLISSA 17.6.

fcjjk.com