HARJUROKKI

Vesterinen Yhtyeineen ja Anssi Kela tähdittävät ensi kesän Harjurokkia

Jyväskylän Harjun stadionilla nautitaan tähtiartisteista myös tänä kesänä 26. elokuuta. Kolmatta kertaa järjestettävässä Harjurokissa esiintyvät Vesterinen Yhtyeineen, Anssi Kela, Oliver ja Pelle Miljoona Band.

”Harjurokki edustaa meille paikallisen osaamisen ja yhdessä tekemisen voimaa. Upea artistikattaus, Harjun stadion ja kaunis elokuinen kesäilta tarjoavat varmasti parastaan tänäkin vuonna”, Harjurokin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Joni Vesalainen kertoo.

Valtaisaa livesuosiota nauttiva Vesterinen Yhtyeineen on tätä nykyä kymmenhenkinen kokoonpano, jonka musiikki vie kuulijat keskelle monenlaisia tunnetiloja. Ilolta ja naurulta on vaikea välttyä ja toisaalta taas myös suru ja kyyneleet ovat vahvasti läsnä, paikoin hyvinkin mustan huumorin ryydittäminä. Yhtyeen omaperäinen keitos on tuottanut lukuisia radiohittejä ja sykähdyttäviä lauluja kuten Tummilla teillä, Kukaan ei koskaan, Onnellinen mies sekä viimeisimpänä vuoden iskelmänäkin palkittu Kohti sydänpeltoja. Yhtyeen laulusolisti Tero Vesterinen on myös valloittanut suomalaiset tulkinnoillaan TV1:n suositussa Elämäni biisi -ohjelmassa.

Anssi Kela singahti koko kansan sydämiin vuosituhannen taitteessa, kun hänen Nummela-klassikkoalbumistaan muodostui yksi maamme kaikkien aikojen menestyneimmistä pitkäsoitoista. Rakastettu esiintyjä ei jäänyt kuitenkaan kieriskelemään hetkelliseen suosioon, vaan on pysynyt relevanttina läpi vuosikymmenten. Settilistalle on tunkua vaikka useammankin keikan edestä Mikan faijan BMW:stä Levottoman tytön ja Ilveksen kautta aina tuoreimpiin singleihin.
Jyväskyläläinen rock-yhtye Oliver maalaa paksulla siveltimellä isoja kertosäkeitä ja suuria tunteita. Nelihenkinen kokoonpano tunnetaan erityisesti energisenä livebändinä yli 600 keikan kokemuksella. Parhaillaan kuudetta pitkäsoittoaan valmisteleva yhtye leikkaa livenä terävällä veitsellä ilon ja onnen kakusta sellaisia paloja, että kukaan ei jää show’n aikana nurkkaan suremaan.

Pelle Miljoona Band on suomirockin ja -punkin ikitoteemin uusin kokoonpano, joka koostuu Pellen synnyinkaupungin Haminan muusikoista.

Harjurokin liput tulevat myyntiin perjantaina 10.3.23 klo 10 osoitteessa tiketti.fi


HARJUROKKI by Väre 26.8.2023
Harjun Stadion, Jyväskylä
Liput: 59€ / 149€ (VIP)
Ikäraja: K18

Aikataulut

17:00 PORTIT
18:00 PELLE MILJOONA BAND
19:45 OLIVER
21:30 ANSSI KELA
23:15 VESTERINEN YHTYEINEEN

Muutokset aikatauluihin mahdollisia

Miten hankin liput?

Liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi sekä Tiketin myyntipisteissä ympäri Suomen 10.3.23 klo 10 alkaen. Myyntipisteet on listattu Tiketin sivuilla täällä. Samasta paikasta näet myös toimitusehdot sekä eri toimitusvaihtoehdot.

Pääsylipun voi esittää sisääntuloportilla joko älypuhelimen näytöltä tai paperisena. Säilytä pääsylippusi huolellisesti tallessa. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. 

Lipputyypit

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle vain kerran eikä sitä vaihdeta rannekkeeseen. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla klo 17 alkaen. Pääsyliput luetaan tapahtuman portilla sähköisesti.

Harjurokki VIP (myynnissä rajoitetusti) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, VIP-kaulapassin, buffetruokailun ja VIP-alueen omat palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Erityisruokavalioista voit ilmoittaa harjurokki(at)jjk.fi. Harjurokki VIP Buffet -menun löydät alta.

HUOM! VIP Buffet on tarjolla klo 17:00-20:00, saavuthan ajoissa

Huomioithan, että Harjurokki VIP -lippuun ei sisälly omaa varattua paikkaa/pöytää. VIP-alueelta pääsee halutessaan kulkemaan muulle tapahtuma-alueelle ja takaisin näyttämällä VIP-passia. VIP-passin saat sisääntuloportilla esittämällä VIP-lippusi.

Yrityspaketit

Tuo asiakkaasi tai henkilökuntasi rokkaamaan! Yrityksille suunnattuja lippupaketteja (VIP-liput tai normaalit pääsyliput) voit tiedustella joni.vesalainen(at)jjk.fi / 044 583 1898, räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan paketin. Kysy myös Harjurokin kumppanuus- ja näkyvyyspaketteja.

Kutsuvierasliput ja VIP-passien nouto

Mikäli nimelläsi on varattu kutsuvieraslippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin luona olevasta noudettavien lippujen pisteestä. Samasta paikasta saat myös VIP-alueelle oikeuttavan passin esittämällä VIP-lippusi.

Sisäänkäynti Harjurokkiin

Sisäänkäynti Harjurokkiin tapahtuu Ihantolantien puolelta. Pääsyliput luetaan sähköisellä lukijalaitteella portilla, tulosta lippusi tai lataa ne valmiiksi älypuhelimeesi ja ota ne etukäteen esille sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi. Porteilla suoritetaan turvatarkastukset, kts. kielletyt esineet alempaa.

Esteettömyys ja avustajat

Esteetön sisäänkäynti tapahtuma-alueelle tapahtuu Ihantolantien isosta portista (pääportti). Esteettömät wc-tilat löytyvät sisäänkäynnin läheisyydestä, stadionrakennuksen etupihan puolelta. Pyörätuolilla liikkuville asiakkaille on rajattu erillinen tila lavan edustalta. Tapahtumahenkilökuntamme avustaa ja opastaa tarvittaessa siirtymisessä pyörätuolialueelle. Valitsethan lippua ostaessasi pyörätuolipaikka- lipun, jotta järjestäjä osaa varautua etukäteen mahdollisimman hyvin.

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset tapahtumaan mukaasi avustajan, avustaja pääsee maksutta tapahtumaan, eikä hän tarvitse erillistä lippua. A-merkinnällä varustetun EU:n Vammaiskortin hyväksymme sellaisenaan osoituksena avustajan tarpeesta. Avustajan tarve on kysyttäessä sisääntuloportilla todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve.

Ruoka ja juoma

Harjurokin tapahtuma-alueelta löydät niin monenlaista syötävää kuin juotavaakin. Koska tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja myös baaripisteitä on useampia. Myyntipisteillä maksuvälineinä käyvät sekä korttimaksut että käteinen. Suosithan maksaessasi kuitenkin korttimaksua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden, huumausaineiden, omien juomien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumaan on kielletty. Sateenvarjojen tai retkituolien tuominen alueelle ei ole sallittua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä. Porteilla suoritetaan turvatarkastus.

Pysäköinti

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja. Keskustan parkkialueita ja merkittyjä kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Media

Median edustajan tulee akkreditoitua harjurokki(at)jjk.fi viimeistään tiistaina 22.8.23. Akkreditointi on tarkoitettu vain tapahtumaan työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille (mm. ammattivalokuvaajat). Hyväksytyn mediapassin voi noutaa Ihantolantien noudettavien lippujen pisteeltä tapahtumapäivänä klo 17 alkaen.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta rokkiviikonlopulle, suosittelemme lämpimästi Harjurokin monivuotista kumppanihotelliamme Versoa. Versossa majoitut mukavasti kaupungin ytimessä, mutta aivan kivenheiton päässä Harjulta ja pääset nauttimaan aamulla kaupungin parhaasta aamiaisesta. Lue lisää ja varaa majoitus kätevästi osoitteesta: hotelliverso.fi

Muita majoitusvaihtoehtoja löydän kattavan listauksen osoitteesta: visitjyvaskyla.fi

Harjurokki somessa

Löydät meidät niin Facebookista kuin Instagramistakin 
nimellä @harjurokki. Seuraamalla Harjurokkia somessa saat aina ensimmäisenä tiedon tapahtumaan liittyvistä uutisista ja infosta. Ota tapahtuman somekanavat seurantaan ja jaathan myös omia Harjurokki-aiheisia julkaisujasi tunnisteella #harjurokki

Lippujen palautukset

Lipputilauksesi on sitova ja Harjurokkiin ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut (ajantasainen info: harjurokki.fi).
Tapahtuman peruuntuessa katso ohjeet: tiketti.fi/info/palauttaminen

Viralliset jatkot

Menojalan vipattaessa vielä pidempäänkin, elokuinen lauantai-ilta jatkuu luonnollisesti Harjurokin virallisina jatkopaikkoina toimivissa Proud Mary Pubissa & Heidi’s Bier Barissa.

Harjurokkiin liittyvät tiedustelut: harjurokki(at)jjk.fi

Harjurokin järjestää JJK Jyväskylä ry

HARJUROKISSA MUKANA