HARJUROKKI

Viime vuonna loppuunmyyty Harjurokki tulee taas!


Jyväskylän Harjun stadionilla juhlitaan Harjurokkia taas lauantaina 24. elokuuta. Neljättä kertaa järjestettävää tapahtumaa tähdittävät hiljattain 50-vuotisjuhliaan täydessä Helsingin jäähallissa viettänyt suomirockin ikoni Maija Vilkkumaa, suomipopin legenda Neljä Ruusua, suomalaisen räpin uranuurtaja, aina positiivista energiaa tuova Elastinen sekä jyväskyläläinen rock-yhtye Oliver, jonka esityksen aikana hiljennytään kuuntelemaan myös Harjun iltasoittoa.

”2023 tapahtuma oli loppuunmyyty, joten lisäämme yleisökapasiteettia ja teemme kaikkemme, että fiilis ja palvelut vaan paranevat edellisvuodesta. Tänäkin vuonna on loistava artistikattaus, joten tavoitteena on myydä kaikki liput ja viettää ikimuistoinen tapahtuma vanhalla, liki 100-vuotiaalla Harjun stadionilla ennen kuin se menee remonttiin rokkien jälkeen”, Harjurokin myynnistä ja markkinoinnista vastaava Joni Vesalainen kertoo.

Harjurokin liput tulevat myyntiin perjantaina 23.2.24 klo 9:00 osoitteessa tiketti.fi

HARJUROKKI by Väre 24.8.2024
Harjun Stadion, Jyväskylä
Liput: 69€ / 149€ (VIP)
Ikäraja: K18

Kesää odotellessa on myös hyvin aikaa muistella hieman viime kesän LOPPUUNMYYTYÄ tapahtumaa. Alla Jaakko Mannisen tekemä upea kooste viime vuoden tapahtumasta. 🤩 Löydätkö itsesi videolta?

🎼 Videon musiikki: Vesterinen Yhtyeineen – Kohti sydänpeltoja

Miten hankit liput?

Liput ovat myynnissä osoitteessa tiketti.fi sekä Tiketin myyntipisteissä ympäri Suomen 23.2.24 klo 9 alkaen. Myyntipisteet on listattu Tiketin sivuilla täällä. Samasta paikasta näet myös toimitusehdot sekä eri toimitusvaihtoehdot.

Pääsylipun voi esittää sisääntuloportilla joko älypuhelimen näytöltä tai paperisena. Säilytä pääsylippusi huolellisesti tallessa. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. 

Lipputyypit

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle vain kerran eikä sitä vaihdeta rannekkeeseen. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla. Pääsyliput luetaan tapahtuman portilla sähköisesti.

Harjurokki VIP (myynnissä rajoitetusti) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, VIP-kaulapassin, buffetruokailun ja VIP-alueen omat palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Erityisruokavalioista voit ilmoittaa harjurokki(at)jjk.fi. Harjurokki VIP Buffet -menu julkaistaan myöhemmin.

Harjurokki somessa

Löydät meidät niin Facebookista kuin Instagramistakin 
nimellä @harjurokki. Seuraamalla Harjurokkia somessa saat aina ensimmäisenä tiedon tapahtumaan liittyvistä uutisista ja infosta. Ota tapahtuman somekanavat seurantaan ja jaathan myös omia Harjurokki-aiheisia julkaisujasi tunnisteella #harjurokki

Harjurokkiin liittyvät tiedustelut: harjurokki(at)jjk.fi

HARJUROKISSA MUKANA

Harjurokin järjestää JJK Jyväskylä ry