HARJUROKKI

HARJUROKIN TÄHTINÄ HAPPORADIO, RESSU REDFORD & MARISKA!

Harjulla rokataan elokuussa! Tervetuloa nauttimaan elävästä musiikista aivan kaupungin sydämessä, kun toista kertaa järjestettävä Harjurokki valtaa Jyväskylän ikioman maamerkin, aina aurinkoisen Harjun! Lauantaina 20.8.2022 järjestettävän Harjurokin pääesiintyjänä toimii suomirockin kärkikastiin kuuluva Happoradio ja illan aloittaa valloittava Mariska. Esiintyjäkattauksen täydentää jo vuosikymmenien ajan suomalaisia musiikillaan viihdyttänyt Ressu Redford.

Happoradion yli 20-vuotiselle taipaleelle on mahtunut lukuisia kulta- ja platinalevyjä sekä listaykkösiä. Yhtyeen tunnetuimpia hittejä ovat mm. Tavikset, Puhu äänellä jonka kuulen, Che Guevara ja Pelastaja. Laulaja Aki Tykki hurmasi katsojat Nelosen Vain Elämää -ohjelmassa keväällä 2018.

Harjurokin illan aloittaa karismaattisena esiintyjänä tunnettu Mariska. Lähes kaksikymmentä vuotta suomalaista populaarikulttuuria rikastuttanut Mariska aloitti uransa räppärinä ja siirtyi sen jälkeen menestyksekkäästi pop-laulujen pariin. Hänen tunnetuimpia hittejään ovat mm. Kukkurukuu, Liekki ja Minä liityin sinuun. Nelosen Vain elämää -ohjelman 11. kaudella mukana ollut monilahjakas artisti julkaisee uuden albuminsa myöhemmin tänä vuonna.

Suomalaisten kestosuosikki Ressu Redford teki menestyksekkään paluun soolomusiikin pariin tammikuussa 2019 ja julkaisi uuden, kultaa myyneen albuminsa Hölmö sydän lokakuussa 2021. Ressu Redfordin kaikkien aikojen tunnetuimpiin kappaleisiin lukeutuvat muun muassa klassikkohitit Älä mee, Kuusi kuuta & Saturnuksen renkaat ja Kuka on se oikea.

Ressu Redford ja Mariska on nähty lavalla myös yhtä aikaa, heidän duetoidessaan Vain Elämää: Unohtumaton ilta -ohjelmassa upean version Oota mua kappaleesta. Nähdäänkö tämä esitys kenties myös Harjurokin lavalla elokuussa?

Harjurokin lipunmyynti käynnistyy osoitteessa jjk.fi/harjurokki tiistaina 26.4.22 klo 9

Lippukauppaan oikean reunan ”osta lippuja” painikkeesta —>>

HARJUROKKI by Väre 20.8.2022

Harjun Stadion, Jyväskylä

Tapahtuma on K-18 (varaudu todistamaan ikäsi)

17:00 Portit avataan

18:00 Mariska

20:00 Ressu Redford

21:45 Happoradio

Muutokset aikatauluihin mahdollisia

Liput 53€/153€ (hinnat sis. 4€ palvelumaksun)

Lipunmyynti osoitteessa jjk.fi (lippukauppaan sivun oikean reunan keltaisesta ”Osta lippuja” painikkeesta)

Lippukaupan tekninen tuki: Harjurokin lippukauppaa hallinnoi Liveto, mikäli tarvitset apua lipunostovaiheessa, sinua palvelee Liveton asiakaspalvelu arkisin klo 9-17 numerossa 0600-30005 (1,78€/min) tai asiakaspalvelu(at)liveto.io

Alekoodit: Mahdollinen alekoodi syötetään lippukaupassa tilausta tehdessä juuri ennen maksuvaihetta sille varattuun kenttään (HUOM! tarkista, ovatko alekoodin kirjaimet pieniä vai isoja).

Tapahtumaan liittyvät tiedustelut harjurokki(at)jjk.fi

Lipputyypit

Pääsylippu oikeuttaa sisäänpääsyyn konserttialueelle vain kerran eikä sitä vaihdeta rannekkeeseen. Stadionkonserttia voit seurata konserttialueella niin perinteisesti seisten kuin katsomossa istuenkin, huomioithan kuitenkin, että stadionalueella olevat istumapaikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Mikäli tapahtumaa ei myydä loppuun ennakkoon, lipunmyynti on avoinna Ihantolantien sisääntuloportilla klo 17 alkaen. Pääsyliput luetaan tapahtuman portilla sähköisesti.

Harjurokki VIP -lippu (Myynnissä rajoitetusti) sisältää sisäänpääsyn konserttialueelle sekä VIP-alueelle omaa sisääntulokaistaa käyttäen, buffetruokailun ja VIP-alueen muut palvelut. VIP-alueelta on hyvät näkymät lavalle. Ilmoita erityisruokavaliot lippua ostaessasi ”lisätietoja” -kentässä. HUOM! Buffetruokailu on tarjolla klo 17:00-19:30, saavuthan ajoissa paikalle. Harjurokki VIP Buffet -menun näet alta.

Harjurokki VIP -lippuun ei sisälly omaa varattua paikkaa/pöytää. VIP-alueelta pääsee halutessaan kulkemaan muulle tapahtuma-alueelle ja takaisin näyttämällä VIP-passia. VIP-passin saat sisään tullessasi esittämällä VIP-lippusi.

Mistä saan ostamani pääsyliput? Ostetuista lipuista lähtee automaattisesti oston jälkeen tosite sähköpostiin. Sähköpostiviesti sisältää ostetut pääsyliput sekä tilausvahvistuksen PDF-tiedostoina. Pääsylipun voi esittää sisääntuloportilla joko älypuhelimen näytöltä tai paperitulosteena. Lipunvälittäjä ei voi lähettää lippua uudelleen, joten huolehdi, että pidät sähköpostiin saamasi liput tallessa. Palveluntarjoajan viestin lisäksi Paytrail lähettää sähköpostiin maksuvahvistuksen. Maksuvahvistus ei ole pääsylippu tapahtumaan. 

Varatut/kutsuvierasliput ja VIP-passien nouto

Mikäli nimelläsi on varattu lippuja, löydät ne Ihantolantien pääportin luona olevasta noudettavien lippujen pisteestä. Samasta paikasta saat myös VIP-alueelle oikeuttavan passin esittämällä VIP-lippusi.

Sisäänkäynti alueelle

Sisäänkäynti Harjurokkiin tapahtuu Ihantolantien puolelta. Pääsyliput luetaan sähköisellä lukijalaitteella portilla, tulosta lippusi tai lataa ne valmiiksi älypuhelimeesi ja ota ne etukäteen esille sujuvan sisäänkäynnin varmistamiseksi. Porteilla suoritetaan turvatarkastukset, kts. kielletyt esineet alempaa. Aluekartta julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Avustajat

Mikäli invaliditeettisi vuoksi tarvitset avustajan, avustaja pääsee maksutta tapahtumaan. A-merkinnällä varustetun EU:n Vammaiskortin hyväksymme sellaisenaan osoituksena avustajan tarpeesta. Lippua ostaessa lippukaupassa on hyvä mainita ”lisätietoja” kohdassa etukäteen, että avustaja tulee mukana. Avustajan tarve on kysyttäessä sisääntuloportilla todennettava jollakin virallisella dokumentilla, josta ilmenee avustajan jatkuva tarve. HUOM! Esteetön sisäänkäynti vain Ihantolantien isosta portista (pääportti).

Ruoka ja juoma

Harjurokin tapahtuma-alueelta löydät niin monenlaista syötävää kuin juotavaakin. Koska tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja, koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta ja myös baaripisteitä on useampia. Myyntipisteillä maksuvälineinä käyvät sekä korttimaksut että käteinen. Suosithan maksaessasi kuitenkin korttimaksua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä.

Kielletyt esineet

Pullojen, purkkien, videolaitteiden, nauhureiden ja kameroiden, huumausaineiden, omien juomien sekä vaarallisten aineiden ja esineiden tuominen tapahtumaan on kielletty. Sateenvarjojen tai retkituolien tuominen alueelle ei ole sallittua. Voit tuoda mukanasi tyhjän juomapullon, jonka voit täyttää tapahtuma-alueen vesipisteellä. Porteilla suoritetaan turvatarkastuksia.

Pysäköinti

Harjun ainutlaatuisen ympäristön vuoksi stadionilla ei ole yleisön käytössä olevia parkkipaikkoja. Keskustan parkkialueita ja merkittyjä kadunvarsiparkkipaikkoja sekä julkista liikennettä kannattaakin hyödyntää – kävelymatkaa stadionille kertyy vain muutamia satoja metrejä.

Media

Median edustajan tulee akkreditoitua harjurokki(at)jjk.fi viimeistään perjantaina 19.8.22. Akkreditointi on tarkoitettu vain tapahtumaan työtehtäviin saapuville median edustajille ja musiikkialan ammattilaisille (mm. ammattivalokuvaajat). Hyväksytyn mediapassin voi noutaa Ihantolantien noudettavien lippujen pisteeltä tapahtumapäivänä klo 17 alkaen.

Yrityspaketit

Tuo asiakkaasi tai henkilökuntasi rokkaamaan! Yrityksille suunnattuja lippupaketteja (VIP-liput tai normaalit pääsyliput) voit tiedustella joni.vesalainen(at)jjk.fi / 044 583 1898, räätälöimme juuri tarpeisiisi sopivan paketin.

Majoitus

Mikäli tarvitset majoitusta rokkiviikonlopulle, osoitteesta visitjyvaskyla.fi/majoitu löydät kattavan listauksen alueen hotelleista ja muista majoitusvaihtoehdoista. Hotellit täyttyvät kovaa vauhtia, joten nyt kannattaa olla nopea.

Harjurokki somessa

Löydät meidät niin Facebookista kuin Instagramistakin nimellä @harjurokki. Seuraamalla Harjurokkia somessa saat aina ensimmäisenä tiedon tapahtumaan liittyvistä uutisista ja infosta. Ota tapahtuman somekanavat seurantaan ja jaathan myös omia Harjurokki-aiheisia julkaisujasi tunnisteella #harjurokki

Lippujen palautukset

Lipputilauksesi on sitova ja Harjurokkiin ostetut liput on mahdollista palauttaa ainoastaan, jos tapahtuma peruuntuu tai siirtyy toiselle päivälle. Lippuja ei voi vaihtaa eikä niitä lunasteta takaisin. Olet velvollinen tarkistamaan ja seuraamaan, että tilaisuus ei ole muuttunut tai peruuntunut (ajantasainen info: harjurokki.fi). Tapahtuman peruuntuessa Harjurokin lipunvälittäjänä toimiva Liveto palauttaa peruuntuneiden tapahtumien liput automaattisesti, eikä sinun tarvitse olla erikseen yhteydessä Liveton asiakaspalveluun.

HARJUROKISSA MUKANA

 
Alva
Keskisuomalainen