Uutiset / 2009 / A-nuoret ja C-15 piirijoukkue menestyksekkäitä viikonloppuna

14.06.2009

JJK:n A-nuoret hakivat lauantaina tärkeän 2-3 vierasvoiton Tampereelta TPV:stä ja ovat näin lähellä syksyn SM-sarjapaikkaa.

TPV aloitti ottelun vahvasti ja saikin palkinnon rangaistuspotkun muodossa heti ottelun alussa. JJK onnistui kuitenkin tasoittamaan ennen puoliaikaa Eero Markkasen toimesta. Toisella puoliajalla nähtiin parempi JJK ja voitto tuli niukasti mutta ansaitusti Otto Piilin ja Samu Niemisen maaleilla

Keski-Suomen C-15 piirijoukkue historiallisesti finaaliin Piiri-Cupissa

C15 -ikäluokan välierissä Keski-Suomi voitti Tampereen maalein 2-1 ja selvitti tiensä finaaliin. Toisessa parissa Uusimaa kukisti Helsingin numeroin 5-0. Näin sunnuntain loppuottelussa kohtasivat Keski-Suomen ja Uudenmaan joukkueet. Uusimaa oli 4-1 vahvempi mutta Keski-Suomeen tuli historian ensimmäinen mitali aiemmin Pohjola-Cupin nimellä tunnetusta turnauksesta. Keski-Suomen maalin loppuottelussa viimeisteli Toni Pöyhönen Robert Taylorin hienosta syötöstä.