Tuomas Koppelomäki jatkaa JJK-paidassa

10.03.2021

24-vuotias keskikenttämies Tuomas Koppelomäki jatkaa Kettupaidassa myös kaudella 2021

JJK on vahvistanut tulevan kauden miehistöään jälleen yhdellä tärkeällä palasella: Tuomas Koppelomäki jatkaa JJK:ssa myös kaudella 2021!

Viime kaudella parin vuoden tauon jälkeen paluun Kettupaitaan tehnyt, vuonna 1996 syntynyt Koppelomäki aloitti jalkapallon JJK:n kortteliliigassa lähes 20 vuotta sitten ja on pelannut suurimman osan urastaan JJK-paidassa. Nuorten peleissä keskikentän taikuri toimi myös vuosia joukkueensa kapteenina ja kantoi yhdessä Ville Kirvesojan kanssa päävastuun joukkueensa pelin rakentamisesta sekä maalinteosta. Kaudella 2017 Veikkausliiga-kentälläkin debytoinut Koppelomäki pelasi parin kauden verran Kakkosta Mikkelin Pallo-Kissojen riveissä ennen paluutaan kasvattajaseuraansa kaudelle 2020.

Vuosi 2019 kului pääasiassa pitkästä loukkaantumisesta toipuessa ja mies kuntoutuikin takaisin pelikuntoon juuri viime kauden kynnyksellä.

– Oli kyllä ehdottomasti kiva palata vuoden tauon jälkeen pelikentille viime keväänä. Purasen J-P:lle, Basamille (Elfadl) ja Sakelle (Holopainen) isot kiitokset, että auttoivat laittamaan mut silloin kuntoon pitkän loukkaantumisen jäljiltä. Palasin lopulta kentille omia odotuksiakin aiemmin ja sain paljon vastuuta alusta asti. Se oli hieno juttu ja arvostan sitä kyllä paljon. Viime kaudesta jäi kuitenkin tuloksellisesti vähän kaikilla hampaankoloon se, ettei pysytty ihan siellä kärkikahinoissa loppuun saakka, Koppelomäki muistelee.

Koppelomäki on luova ja taiturimainen hyökkäävä keskikenttäpelaaja, jonka on nähty ratkaisevan otteluita myös komeilla yksilösuorituksillaan useaan otteeseen aiemmilla kausillaan Kettupaidassa. ”Tumi” tunnetaan terävästä vasemman jalan laukauksestaan ja miehen vahvuudet pääsevät esiin erityisesti erikoistilanteissa.

Päättyneellä Kakkosen kaudella Koppelomäki oli yksi JJK:n kantavista voimista pelaten yhtä lukuun ottamatta kaikki ottelut ja oli mukana rakentelemassa useita maalipaikkoja osuen itsekin makoisasti Jyväskylän herruuden ratkaisseessa derbyssä syyskuussa.

– Tulevalla kaudella odotan koko joukkueelta tasaisuutta otteisiin nyt, kun suurin osa on pelannut vuoden enemmän futista Kakkosen tasolla ja ollaan oltu myös joukkueena vuosi pidempään kimpassa. Tätä vasten odotan, että kehitytään joukkueena vielä paremmaksi, yksilöt menee eteenpäin ja tulokset seuraa sitten tätä kehitystä, Koppelomäki ennakoi.

Ensimmäiseen kauteensa JJK:n peräsimessä valmistautuva Ari Koski on tyytyväinen rakentuvaan joukkueeseen, mutta kaipaa vielä hieman täydennystä miehistöönsä.

– Korona ja olosuhteet ovat tietysti aiheuttaneet haasteita päivittäiseen tekemiseen, mutta treenit ovat pyörineet kuitenkin mukavasti ja tekemisen meininki joukkueessa on hyvä.  Joukkueen rakentaminen on edennyt rauhakseltaan ja alkaa näyttää kokonaisuutena jo ihan hyvältä. Muutama pelaaja on kuitenkin vielä hakusessa mm. siitä syystä, että useampikin kaveri suorittaa tänä vuonna asepalvelustaan. Lähes kaikkien pelipaikkojen osalta etsitään vielä täydennystä: hyökkäyspään pelaaja, wingback, toppari ja keskikentän pohja olisi hyvä vielä saada. Toppariosaston kanssa ei ole kuitenkaan hätää, kun junnuistakin pystymme sinne tarvittaessa nostamaan pelaajia, pojat ovat näyttäneet että pärjäävät, Koski kehaisee.

Lisää merkittäviä pelaajauutisia kettuleiristä kuullaan vielä tällä viikolla. Kakkosen C-lohkon lisäksi myös Itä- ja Keski-Suomen Kolmoseen valmistautuvan JJK:n pelaajasopimustilanteen näet täältä.