Talvikausi saatu vauhtiin kettuleirissä

21.12.2017

harjoitukset-vehkahalli-20171205

JJK:ssa on saatu jälleen vauhtiin uusi talvikausi sekä valmistautuminen kauteen 2018.

Kauden 2017 jälkeen JJK:n organisaatiossa on tapahtunut muutoksia kun useamman vuoden mukana olleet toimitusjohtaja Janne Mönkkönen ja myynti- ja markkinointipäällikkö Jami Palsa jatkoivat uusien haasteiden pariin.

Uudeksi toimitusjohtajaksi saapui JJK Juniorien puolelta Caius Forsberg, jolla on nyt takanaan kuukauden päivät JJK:n toimitusjohtajana. Ensimmäiset viikot ovat olleet työntäyteisiä ja kulisseissa on tehty pitkää päivää, vaikka ulospäin kettuleirissä onkin ollut vielä hieman hiljaisempaa.

– Olen halunnut päästä kunnolla ajan tasalle siitä, missä mennään: on käyty läpi sopimuksia sekä budjettia hallituksen kanssa ja mietitty rooleja organisaatiossa. Budjetin ehdoillahan tässä edetään – toivottavasti kannattajat, tukijat ja muut ihmiset ympärillämme ymmärtävät sen, Forsberg toivoo.

– Sopimus- ja pelaajatilannetta on käyty kaiken aikaa kyllä läpi Pason kanssa hyvässä hengessä.

harjoitukset-vehkahalli-20171221

Joukkue takaisin treenikentällä

Joukkueen osalta JJK:ssa marraskuu on ollut perinteisesti lomakuukausi ja niinpä kettulauma oli nytkin vetämässä henkeä ja lataamassa akkuja raskaan Veikkausliiga-kauden jälkeen. Treeneihin kettulauma palasi joulukuun alussa ja arki on lähtenyt hyvin käyntiin.

– Ensimmäisellä treeniviikolla oli testit ja tulokset olivat jopa yllättävänkin hyviä. Meillä on hyvä joukkueen runko olemassa ja kärsivällisesti mennään kohti uutta vuotta ja kautta, päävalmentaja Juha Pasoja toteaa kettulaumasta.

JJK:lla oli jo kauden 2017 päättyessä kasassa 12 sopimuspelaajan runko tulevalle kaudelle. Lisää sopimuksia ei sen jälkeen ole tehty, vaan treenikentälle palasi tuo 12 pelaajan joukko omilla lupaavilla nuorilla ryyditettynä.

Nyt myös joukkueenrakennuksessa on kuitenkin otettu askel eteenpäin ja opimusuutisia on luvassa jo perjantaina!

Kausarit edullisemmin vuoden loppuun asti

Kausikortit ovat myynnissa vielä joulukuun loppuun asti edullisemman ennakkotilaajan hinnoin eli nyt kannattaa hyödyntää etuhinta!

Toimisto on avoinna vielä perjantaina ja sen jälkeen kettuperheessä hiljennytään joulunviettoon. Verkkokauppamme palvelee kuitenkin vuorokauden ympäri myös joulunpyhien ajan! Kausikorttimyynti tapahtuu nyt Liveton kautta – lisätietoja löydät tämän linkin takaa.

20171101-JJK-Kausikortitnyt-www