Suomen cup starttaa tammikuussa KuPS:n vieraana

23.11.2016

suomencup-2017-lohko-e

Suomen cupin lohkovaihe alkaa tammikuun puolivälissä.

Kaudella 2017 Suomen cupissa on pelattu ensin alkukierrokset, joiden neljä parasta liittyvät kaudella 2016 Ykköstä ja Veikkausliigaa pelanneiden joukkueiden seuraan tammikuussa alkavaan lohkovaiheeseen.

Lohkoja on viisi, joista JJK on Lohko E:ssä yhdessä FC Hakan, FC Lahden, Ilveksen, MP, ja KuPS:n kanssa. Lohkovaihe pelataan yksinkertaisena eli joukkueet kohtaavat toisensa kertaalleen.

Kettupaidoilla on edessään kolme vierasreissua ja kaksi kotiottelua. Ottelut alkavat 20.1. reissulla KuPS:n vieraaksi ja myöhemmin JJK kohtaa vieraskentällä myös FC Hakan ja FC Lahden.

Kausikortilla alennus kotiotteluihin

Kotikentälleen JJK taas saa ensin MP:n lauantaina 4.2. ja sitten Ilveksen lauantaina 18.2.. Ottelut pelataan Vehkahallissa, jonne voidaan ottaa katsojia varsin rajallinen määrä.

Koska halutaan varmistaa, että koko kapasiteetti tulee varmasti käytettyä – ja koska kausikortteja on myyty jo ilahduttavan paljon! – ei kausikorttiin enää sisälly ilmaista sisäänpääsyä Suomen cupin otteluihin. Muutoin hallin koko kapasiteetti olisi varattava vain kausikorttilaisille, joista kaikki eivät lopulta pääse paikalle ottelua seuraamaan.

Nyt halliin siis pääsevät kaikki ovelta lipun ostavat kettukannattajat saapumisjärjestyksessä, kunnes halli on täynnä! Kausikorttilaisille on luvassa kuitenkin alennus lipunhinnasta.

Kauden 2017 Suomen cupin lohkot ja niiden otteluohjelma kokonaisuudessaan löytyvät Palloliiton Tulospalvelusta: Respect Suomen cup 2017

KuPS JJK Pe 20.1. klo 18:00 Kuopio-halli
HAKA JJK La 28.1. klo 14:30 Sahara tn
JJK MP La 4.2. klo 13:30 Vehkahalli
JJK Ilves La 18.2. klo 13:30 Vehkahalli
FC Lahti JJK Ma 6.3. klo 17:00 Mukkulan halli

 

paakatsomokausikortti-banneri-versio-x