Nissinen Minihuuhkajien mukana voitokkaassa tuplamaaottelussa

17.09.2015

jjk-sjk-b-nuoret-2015-2

JJK:sta on viime viikkojen aikana ollut edustusta useammassakin maajoukkueikäluokassa.

Edustusjoukkeessa jo viime kaudella avainpelaajiin kuulunut Robert Taylor oli aiemmin syyskuussa alle 21-vuotiaiden matkassa, vielä A-juniori-ikäinen mutta niinikään jo edustuksen runkomiehiin kuuluva Aleksis Lehtonen puolestaan alle 19-vuotiaissa.

2015-groningen-nissinen-bakker-turpeinen-jokirantaViimeisimpänä Suomea on ollut edustamassa Sami Nissinen. Vuonna 2000 syntynyt Nissinen oli mukana, kun alle 16-vuotiaat Minihuuhkajat pöllyttivät Pohjois-Irlantia kahteen otteeseen kuluvalla viikolla. Maanantaina kettupuolustaja luuti täydet minuutit selkeässä 3-0-voitossa ja keskiviikon toisessa kohtaamisessakin Nissinen tuli vaihdosta kentälle viimeiseksi puolituntiseksi.

JJK:ssa puolustajalupaus kuuluu Mikko Mannisen suojatteihin eli B-junnuihin, jotka pelaaavat B-nuorten Ykköstä. Seuraavan – ja kauden viimeisen – kerran maajoukkuekettua ja muita B-junnuja voi nähdä kotikentällä tositoimissa lauantaina 26.9. Viitaniemessä, kun vastaan asettuu GBK.

Nissinen kävi myös aiemmin tänä vuonna tutustumaan Hollannin pääsarjaseura Groningenin akatemiatoimintaan yhdessä toisen B-junnun, Elmeri Turpeisen kanssa. Matkaraporttia Kettupaitojen reissusta löytyy täältä.

Alueleirillä vahva kettuedustus

Nissisen edustama alle 16-vuotiaiden eli vuonna 2000 syntyneiden ikäluokka on nuorin, jolla on varsinaista maajoukkuetoimintaa. Sitä nuoremmille, vuonna 2001 syntyneille järjestetään alueellisia alueleirityksiä.

Itä- ja Keski-Suomen tuoreimmassa leirityksessä on mukana vahva edustus JJK:sta – kutsuttujen lista löytyy Palloliiton sivuilta.

PS. Seuraathan JJK:ta jo Instagramissa? Edustusjoukkueen lisäksi tunnelmapaloja välitetään nuoremmistakin Kettupaidoista – kuten nyt Nissisen maajoukkuereissusta!

B-nuoria valmentavan Mannisen ja valmennuspäällikkönä pelaamisen ohella toimivan Matti Lähitien ajatuksia niin pelaamisesta kuin valmentamisestakin löytyy tuoreeltaan Keskisuomalaisen Aitiopaikan videolta!