Miesten Kakkosen avauskierrokset siirtyvät

30.03.2021

Palloliitto tiedotti maanantai-iltana sarjojen siirtymisestä vallitsevan tilanteen vuoksi. Miesten Kakkosessa kauden aloitusta siirretään ylempien sarjojen tapaan muutamalla viikolla ja uusi avauskierros pelataan Miesten Ykkösen tavoin 6.-9. toukokuuta.

Koronan vuoksi mahdollisesti siirtyvät ottelut pyritään siirtämään ensisijaisesti arkipeleiksi ja otteluohjelmassa olevaa kahta vapaata varaviikonloppua hyödynnetään tarvittaessa (4.9. ja 9.10.).

Miesten Kakkosen kausi pitenee alkuperäisestä kolmella viikolla ja päättyy 23.-24. lokakuuta. Loppusarjaa ei pelata lainkaan. Lisäksi huomioidaan Miesten ja Naisten Kakkosen joukkueille tehty seuraava erityissääntö:

Helsingin ja Varsinais-Suomen joukkueilla on kuntakohtaisia normaalia valmistautumista vaikeuttavia rajoituksia harjoitteluun liittyen huhtikuun ajan. Tästä johtuen, kyseisillä alueilla toimivat joukkueet (sekä muut joukkueet toisilla alueilla, joilla mahdollisesti on samankaltaisia rajoituksia huhtikuun aikana) voivat ilmoittamalla 9.4. mennessä Palloliiton kilpailutoimintoon halustaan siirtää otteluita, jotka on merkitty pelattavaksi 17.5., tai sitä ennen. Uudesta otteluajankohdasta sovitaan joukkueiden ja Palloliiton kesken yhteisesti.

Lue koko tiedote osoitteessa palloliitto.fi

JJK:n kannalta kahden ensimmäisen kierroksen siirtyminen pelattavaksi myöhemmin tarkoittaa samalla sitä, että ensimmäiseksi kotiotteluksi alun perin merkitty, äitienpäivänä 9.5. pelattava kamppailu Kemi City FC:tä vastaan toimiikin samalla myös Kettupaitojen sarjakauden ensimmäisenä otteluna.

Ensimmäisen ja toisen kierroksen siirrettyjen vierasotteluiden (RFA ja GBK) uudet ajankohdat selviävät myöhemmin.

JJK:n otteluohjelman löydät täältä.