Leppänen palaa Kettupaitaan kaksivuotisella sopimuksella

01.04.2017

jjk-fcjazz-2016-08-03_0146

Viime kauden JJK:n maalikuningas Saku Leppänen palaa JJK:hon.

Vuonna 1995 syntynyt kettukasvatti teki todellisen läpimurtonsa viime kaudella Ykkösessä. Luottomiehistöön nopeasti jo alkukaudella noussut Leppänen oli JJK:n paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan ja valittiin kauden päätteeksi kauden parhaaksi niin kannattajien toimesta kuin yleisessä äänestyksessäkin. Kauden jälkeen tie vei kuitenkin pois Jyväskylästä ja KuPS:n riveihin.

Visiitti Kuopioon jäi lopulta lyhyeksi: kuluvan viikon keskiviikkona seura tiedotti, että sopimus on purettu yhteisymmärryksessä pelaajan kanssa. Nyt Leppänen palaa kasvattajaseuransa riveihin kahden vuoden sopimuksella.

– Ei tähän liity sen suurempaa draamaa, haluan vain ennen kaikkea päästä pelaamaan ja tämä oli loppujen lopuksi varmastikin kaikille osapuolille paras ratkaisu.

– Harmittaahan se, että siellä homma nyt loppui aika alkuunsa. Mutta tosi mukava on myös tulla takaisin, nyt ainakin seura tietää mitä saa ja myös mä tiedän, mihin nyt tulen.

JJK saa siis kauden kynnyksellä keskikenttänsä vahvistukseksi tutun miehen, joka palaa niinikään tuttuun joukkueeseen. Leppänen on harjoituksissa joukkueen mukana jo tänään ja matkaa myös huomenna Ouluun, jossa JJK kohtaa OPS:n harjoitusottelussa klo 16 alkaen.

Mukana myös testipelaajia

Uusvanhan sopimuspelaajan lisäksi sunnuntaina ottelussa on mukana kaksi testipelaajaa: 21-vuotias nigerialainen Taiye Ajiye sekä 19-vuotias lahtelainen Driton Shala. Molemmat ovat hyökkäyspään pelaajia.

KausikorttI2017_banneri_2001_final