Kuntomaailmasta JJK:n virallinen kuntokeskus!

10.02.2016

Kettulauma testasi Kuntomaailman sporttitarjontaa karaten merkeissä!

 

JJK ja Kuntomaailma sopivat alkavasta yhteistyöstä alkuvuodesta. Kuten pidempiaikaiset fanit varmasti muistavatkin, ei kyseessä ole kokonaan uusi kumppanuus: JJK ja Kuntomaailma ovat toimineet yhdessä jo silloin, kun Kettupaidat vajaa kymmenen vuotta sitten pelasivat edellisen kerran Ykkösessä.

Kuntomaailman markkinointipäällikkö Kimmo Hartikainen on iloinen uudelleen käynnistyneestä yhteistyöstä.

– Yhteistyö on käynnistynyt sujuvasti, mukava päästä taas tukemaan paikallista palloilua myös jalkapallon muodossa. Odotan innolla tulevaa kautta, uusien ideoiden syntymistä ja yhteistyön syventymistä. Ja onhan se hienoa pystyä tarjoamaan Kuntomaailman asiakkaillekin lisäarvoa ja elämyksiä otteluiden kautta.

Kuntomaailmalla on kaksi toimipistettä: toinen sijaitsee Seppälässä ja toinen Torikeskuksessa Jyväskylän keskustassa. Näistä Torikeskuksen kuntokeskus on tarkoitettu pelkästään naisille. Palvelutarjonnasta löytyy kuntosalitreenaamisen lisäksi monipuolisia ryhmäliikuntatunteja sekä erilaisia tuki- ja personal trainer –palveluita.

Tulevalla kaudella Kuntomaailman asiakkaat tullaan toivottamaan erittäin tervetulleiksi Harjun stadionille. Hartikaisen mukaan tarjoukseen kannattaisi myös tarttua.

– Tarjoaahan JJK Keski-Suomen parasta jalkapalloa! Sen lisäksi Joukkue on iloinen ja reipas ja täynnä hienoja persoonia.

Yhteistyössä Kuntomaailman kanssa tullaan toteuttamaan videosarja Kettujengin treenikengissä, jossa kuvataan Kettupaitojen kauteen valmistautumista ja sitä, miten monipuolinen edustusjoukkueen harjoitusohjelma oikeasti onkaan. Luvassa on paljon mielenkiintoista ja hyväntuulista materiaalia, joten kannattaa pitää silmällä somea – ensimmäinen osa julkaistaan tänään!

 

JJK_ykkonenalkaa_wwwbanner_15012016