Kausikortti on etukortti – myynnissä nyt!

25.11.2020

Kysytyt JJK:n kausikortit kaudelle 2021 ovat nyt myynnissä osoitteessa jjk.fi! Tänä vuonna kortit sisältävät useita sisäpiiriläisen etuja ja saapuvat painosta jo joulukuussa, joten ne ovat mainio lahjaidea myös pukinkonttiin.

JJK käynnisti tulevan kauden kausikorttimyyntinsä viime viikolla perinteisellä tavalla lähestymällä ensin viime kauden kausikorttilaisiaan, sillä heillä on tuttuun tapaan etuosto-oikeus omaan paikkaansa. Kauden 2020 kausikorttilaisille on lähetetty sähköpostilla ohjeet korttinsa uusimiseen.

Uudet kausikorttilaiset pääsevät nyt myös hankkimaan omansa klikkaamalla jjk.fi -sivuston oikeasta reunasta löytyvää keltaista ”osta lippuja” painiketta. Voit valita normaalin kausikortin sijaan myös VIP-kausikortin, joka sisältää tarjoilut.

Voit esittää halutessasi hintaan sisältyvän paikkatoiveen tilausta tehdessäsi ”lisätietoja” kenttään. Harjun katsomokartat näet täältä.

Valitse sinulle sopivin maksutapa useista vaihtoehdoista

Vanheneeko käyttämättömät työsuhde-etusi vuoden vaihteessa? Ei huolta. Tänä vuonna tarjoamme kausikorttilaisillemme myös uusia tapoja maksaa: maksuvälineenä tapahtumakaupassamme käyvät Paytrailin tarjoamien normaalien verkkomaksuvaihtoehtojen lisäksi myös SmartumPay, ePassi sekä Eazybreak. Mikäli haluat maksaa mielummin korttisi Edenredillä, laitathan silloin viestiä sanna.kahila(at)jjk.fi.

Kausikortti on nyt myös etukortti

Kausikorttilaisena olet arvokas kettuperheen jäsen ja kuulut meidän sisäpiiriimme. Tämä tulee jatkossa myös näkymään konkreettisesti eri tavoin. Kausikorttia näyttämällä saat rahanarvoisia etuja niin JJK:n ottelutapahtumissa kuin yhteistyökumppaneiltammekin ja saat kutsun mm. seuran järjestämiin tilaisuuksiin.

Lue lisää ensi kauden kausikorteista ja sisäpiiriin kuuluvan eduista osoitteessa: jjk.fi/ottelu/kausikortti.

Tule mukaan sisäpiiriin, Harjulla tavataan!