JJK sopimukseen oman lupauksensa kanssa

20.03.2017

Sallinen_Oskari_JJK on tehnyt tulevan kauden sopimuksen oman huippulupauksensa Oskari Sallisen kanssa.

Sallinen on vuonna 2001 syntynyt keskikentän keskustan pelaaja, joka kuuluu myös ikäluokkansa maajoukkueen vakiokalustoon – viimeksi helmikuun loppu puolella Englannissa UEFA Development -turnauksessa.  JJK:ssa ”Oke” on talven ajan ollut mukana Kakkosen kauteen valmistautuvassa Villikettu-ryhmässä, vaikka ikänsä puolesta kuuluu vielä nuorempaan B-juniori-ikäluokkaan.

Oppia Hollannista

Sallinen oli myös yksi kolmesta kettulupauksesta, jotka olivat tällä kertaa mukana vuosittaisella reissulla tutustumassa FC Groningenin akatemian toimintaan. Sallisen lisäksi mukana olivat 02-ikäluokkaan kuuluvat Nooa Laine ja Kaarlo Rintamäki – lisää tietoa ja tunnelmia Kettupaitojen reissusta löytyy JJK-juniorien sivuilta: JJK:n poikia taas Groningenissa.

Myös Hollannissa mukana olleelle talenttivalmentaja Jarkko Jokirannalle Sallinen on tuttu pelaaja jo vuosien ajalta.

– Oke on valtavan vahva persoona ja kunnianhimoinen pelaaja. Määrätietoinen itsensä kehittymisessä, loistava keskittyjä, elää harjoituksissa ja peleissä aina täysillä mukana. Vahva itseluottamus, vaatii itseltään ja muilta aina hyvää tekemistä.

– Pelilliset vahvuudet ovat erityisesti puolustuspelaamisessa, mutta hyvä myös pallollisena. Uskon että näiden vahvuuksien takia Oke on päässyt tämän hetken tasolleen ja pärjännyt myös ikäistensä kansainvälisessä vauhdissa. Teknistä puolta Oke on parantanut paljon treenaamisen kautta ja nopeuskin on noussut nyt hyvälle tasolle. Saumaa päästä jalkapalloilijana on ihan mihin vain – sitä hyvää treeniä pitää nyt vaan jatkaa ja lisäksi nyt täytyy pitää huolta vielä tarkemmin omasta kropasta korostaen levon, ravinnon ja palauttavien treenien merkitystä.

KausikorttI2017_banneri_1502_www_uusi