JJK Goes Ooppera – Kettuperheelle varattuna erinomaiset paikat

22.01.2016

jjk-ooppera-yhteistyo-dongiovanni

Viimeiset vapaat paikat Don Giovanniin torstaina 11.2. klo 19:00. Tule, näe, koe!

JJK:n ja Jyväskylän Oopperan syksyllä 2015 alkanut yhteistyö saa arvoisensa päätöksen tämän projektin osalta, kun Kettupaidat suuntaavat torstaina 11.2. melkein loppuunmyydyn Don Giovannin toiseksi viimeiseen näytökseen Jyväskylän Kaupunginteatterille. Illan ohjelmaan kuuluu itse näytöksen lisäksi väliajalla edustuksen pelaajien haastattelu, jossa pelaajat kertovat mm. ajatuksiaan jalkapallo- ja näyttämöelämän yhtäläisyyksistä.

Lajirajoja rikkova yhteistyö ei suinkaan pääty näihin tunnelmiin, vaan yhteistyön jatkamisesta tulevaisuudessa on jo aloitettu keskustelemaan.

– Mielestäni tämä kokonaisuus kulttuurin ja urheilun yhdistämisessä on ollut mainio avaus molempiin suuntiin. Kauden 2015 viimeinen kotiottelutapahtumamme, jossa oopperakuoro esiintyi Harjun stadionin pääkatsomosta käsin, keräsi suurta kiitosta usealta taholta ja herätti varmasti mielenkiintoa myös Jyväskylän Oopperan suuntaan. Olen vakuuttunut Jyväskylän Oopperan tavasta toimia ja heidän aidosta halustaan tehdä yhteistyötä paikallisten toimijoiden kanssa, tiivistää JJK:n markkinoinnista vastaava Jami Palsa.

Oopperavierailu-dongiovanni-harjoitukset

Kettupaidat vierailulla Don Giovanni -teoksen harjoituksissa

JJK kutsuu myös fanit mukaan!

Oopperasta kiinnostuneelle fanikansalle JJK:lla on erittäin hyviä uutisia: Jyväskylän Ooppera on varannut torstain 11.2. näytöksestä 30 lippua koko JJK-perheen hankittavaksi. Osta siis lippusi Jyväskylän Kaupunginteatterilta torstaihin 28.1. mennessä ja mainitse lipunoston yhteydessä JJK, niin pääset nauttimaan esityksestä erinomaisilta paikoilta. Muista kuitenkin toimia nopeasti, paikat viedään varmasti käsistä.

Lisätiedot Kaupunginteatterin aukioloajoista ja itse esityksestä osoitteesta http://www.jyvaskylanooppera.fi/!

Jyväskylä Ooppera - Don Giovanni_Pressi12 (Jyvaskylan oopperakuoro)© Jiri Halttunen

Kuvaaja: Jiri Halttunen

Don Giovanni on W. A. Mozartin erittäin tunnettu ja pidetty ooppera, jota Jyväskylässä tulkitsee taitava kaarti niin alan ammattilaisia kuin uusia lupauksiakin. Italiaksi laulettu, mutta suomeksi tekstitetty, oopperaesitys tarjoaa varmasti jotakin niin aktiiviselle oopperaharrastajalle kuin ensikertalaisellekin. Nyt siis kannattaa kaikkien suunnata kohti Jyväskylän keskustaa ja lunastaa annos paikallista ja laadukasta korkeakulttuuria!

Paikallisesta ja laadukkaasta kulttuurista kiinnostuneille JJK:lla on tarjota ohjelmaa koko kesäksi: varaa aitiopaikka myös Kettukatsomosta ja tilaa itsellesi kausikortti, jolla pääset seuraamaan kaikki kotiottelut valitsemaltasi paikalta!

JJK_ykkonenalkaa_wwwbanner_15012016

Kettupoikien visiitti Jyväskylän Oopperan vieraana: