FCV-harjoitusottelusta jäi tappiosta huolimatta käteen paljon positiivista

26.04.2019

JJK kohtasi eilen Säynätsalon tekonurmella sarjaporrasta ylempänä pelaavan paikallisvastustaja FC Vaajakosken joka vei kamppailussa voiton lukemin 3-0, mutta tappiosta huolimatta ottelu oli tasaista vääntöä josta jäi käteen myös paljon hyvää.

Eilinen Säynätsalon ilta-auringossa pelattu jo perinteeksi muodostunut harjoitusottelu joukkueiden välillä päättyi FC Vaajakosken 3-0 -voittoon. Kettupaidat antoivat ensimmäisellä jaksolla hieman epäonnisestikin tasoitusta kahden oman maalin verran eivätkä päässeet useista maalintekopaikoistaan huolimatta maalipuita tai sivuverkkoja lähemmäs Ville Viljalan vartioimaa FCV-maalia. Aiemminkin vapariosaamistaan väläytellyt, joukkueen kapteenina toiminut Robin Saastamoinen oli myös lähellä iskeä toisella jaksolla kavennusosuman suoraan vapaapotkusta, mutta ylärima oli toista mieltä.

Useampikin tuore sopimuspelaaja pääsi tekemään ensiesiintymisensä JJK:n pelaajana ja ottelussa olikin nähtävissä loppulukemista huolimatta paljon hyvää. Myös päävalmentaja Basam Elfadl oli varsin tyytyväinen joukkueen taistelevaan ja yhtenäiseen ilmeeseen.

– Pelillisesti onnistuimme niissä asioissa suurimman osan pelistä mitä olemme harjoitelleetkin. Riiston jälkeen olimme teräviä prässäämään pallon takaisin ja pystyimme luomaan hallitusti maata pitkin hyviä hyökkäyksiä. Vaikkakin tämä oli oikeastaan vasta ensimmäinen peli tällä porukalla, niin meidän joukkueen identiteetti alkaa näkymään myös pelillisesti.

Mikko Manninen pääsi irti toisen jakson alussa ja pelasi ensimmäiset minuuttinsa sitten viime syyskuun KTP-ottelun.

Tuore sopimuspelaaja Mikko Manninen tuli vaihdosta sisään toisella jaksolla ja pelasi näin ensimmäiset minuuttinsa sitten viime syyskuun. Ensi esiintymisensä Kettupaidassa edustusjoukkueen virallisina sopimuspelaajina tekivät sen sijaan lupaavia otteita esittäneet Leevi Kemppainen, Olli Pöyliö, Sakari Holopainen sekä Eero Korhonen. Toisen jakson JJK:n maalia vartioi testipelaaja Eino Muhonen.

FCV - JJK 3-0 (2-0)