Etock JJK:hon myös kaudeksi 2017

04.04.2017

2016-09-10_jjk-grifk_0026

Viime kaudella kettukannattajat hurmannut Gaël Etock edustaa JJK:ta jatkossakin!

Nyt JJK-väki saa muutaman päivän sisään jo toisen ilouutisen – viikonloppuna Saku Leppänen palasi kasvattajaseuraansa ja nyt myös Etock on solminut ensi kauden kattavan sopimuksen Kettupaitaan.

Vuonna 1993 syntynyt hyökkäyspään taituri liittyi JJK:hon viime kesänä kesken kauden ja iski Ykkösessä pelaamissaan 11 ottelussa peräti kuusi maalia. Etenkin Hakan verkkoon Harjulla taiteiltu huipputärkeä maali oli taidonnäyte, joka jäi takuulla jokaisen paikallaolijan mieleen ikuisesti.

”Kalen” taidosta saadaankin nauttia myös tulevalla kaudella, sillä Etock edustaa JJK:ta myös kauden 2017 ajan. Kärkimies on jo tiistaina joukkueen mukana ja valmistautuu näin muun kettulauman mukana Veikkausliigan alkuun – joskaan vielä ei ole varmaa, ehtiikö pelilupa kuntoon lauantaina pelattavaan IFK Mariehamn-otteluun menessä.

jjk-ffjaro-2016-09-19_0189

Saku Leppänen (7), Etock (4) ja Samu Suoraniemi (11) juhlimassa maalia Harjulla.

La Masiasta Jyväskylään

Alkujaan kamerunilainen Etock on muuttanut jo 13-vuotiaana jalkapallon perässä Barcelonaan tultuaan valituksi Kamerunissa Samuel Eto Akatemiasta FC Barcelonan legendaariseen futisakatemiaan, La Masiaan. Etock onkin käynyt läpi koko La Masian ja päätyi JJK:hon muun muassa Chelsean ja Sporting Lissabonin kautta.

Veikkausliiga alkaa JJK:n osalta lauantaina 8.4. vierasottelulla IFK Mariehamnin vieraana – ensimmäinen kotiottelu pelataan sunnuntaina 23.4. HJK:ta vastaan. Onhan Sinulla jo ikioma kettukausikorttisi? –>> http://www.jjk.fi/ottelu/kausikortti/

KausikorttI2017_banneri_2001_final