JJK – FF Jaro 3-1 (1-0)

02.02.2016

JJK otti jälleen paikkansa sarjakärjessä kaatamalla FF Jaron kotikentällään 3-1-lukemin!

Maalinteon aloitti Iiro Järvinen avausjaksolla ja Samu Suoraniemi tuplasi johdon toisen puoliajan alkupuolella. Reilun tunnin jälkeen Samu Alanko kavensi tilanteeksi 2-1, mutta Niko Markkula niittasi loppulukemat rangaistuspotkusta 88.minuutilla, kun Järvistä rikottiin.

1-0 13′ Iiro Järvinen

2-0 53′ Samu Suoraniemi

2-1 67′ Samu Alanko

3-1 88′ Niko Markkula rp

JJK:n kokoonpano: Ville Viljala; Honar Abdi, Matti Lähitie, Antto Tapaninen, Niko Markkula (v); Tomi Petrescu (46′ Etock), Saku Leppänen, Tommi Kari (c), Samu Suoraniemi (90′ Tahvanainen); Iiro Järvinen; Jasin Abahassine (90+3′ Benno Hanslian).

Vaihdossa: Severi Ikäheimo (mv), Gaël Etock (46′), Matti Kohonen, Toni Tahvanainen (90′), Benno Hanslian (90+3′), Samu Nieminen.