Uutiset / 2007 / JJK tasapeliin Vaasassa – VIFK-JJK 2-2 (1-1)

24.03.2007

JJK vieraili Vaasassa varsin kesäisissä puitteissa kun niinikään Ykkösessä pelaava Vaasan IFK isännöi jyväskyläläisryhmää. Ensimmäinen jakso pelattiin melko tasaisissa merkeissä ja puoliajalle poistuttiin 1-1 numeroissa. Isännät siirtyivät 1-0 johtoon 24. minuutilla. JJK tuli tasoihin 43. minuutilla Teemu Pulkkisen mainion esityön jälkeen ja Janne Järvinen tulitti kovalla sijoituksellaan pallon vaasalaisten maaliin. ”Järä” oli jakson alkupuolella ehtinyt kertaalleen kolisuttelemaan VIFK:in maalikehikkoa.

”Toinen jakso oli selvästi meidän. Saimme parannettua pallollista tekemistämme viime viikon KuPS-ottelusta ja loimme tukun vaarallisia maalintekopaikkoja”, valmentaja Matti Lahtinen totesi pelin jälkeen. JJK siirtyikin 1-2 johtoon Pekko Kotamäen vapaapotkun jälkitilanteesta 63. minuutilla kun kovan maalinedushässäkän seurauksena pallo livahti vaasalaisten maaliin oman pelaajan kautta. Kun JJK ei ratkaissut ottelua lukuisista paikoistaan iski VIFK 87. minuutilla ja sinetöi loppunumeroiksi 2-2.

JJK: Salkojärvi, Latikka, J-M. Häkkinen, Lehtonen, Hannula, Järvinen (81. min Juntunen), Kotamäki, Miettinen (38. min Veijonen), Pulkkinen, Karlstedt ja Alhonen (57. min Kautto).