Yhteistyö Keskisuomalaisen kanssa jatkuu

12.05.2017

2017-05-06_jjk-fcinter_0017

JJK ja maakuntalehti Keskisuomalainen jatkavat monivuotista yhteistyötään.

Yhteistyö myös syvenee entisestään ja samalla Keskisuomalainen vahvistaa asemaansa yhtenä JJK:n pääyhteistyökumppaneista – Keskisuomalainen näkyy niin JJK:n ottelutapahtumissa kuin peliasussakin ja vastaavasti JJK näkyy maakunnan ykkösmediassa niin printissä kuin sähköisestikin.

Yhteistyö on tärkeää molemmin puolin: maakunnan ykköslehdelle Veikkausliigaa pelaava seura on tärkeä, samoin JJK pyrkii parhaansa mukaan edesauttamaan sitä, että lehdessä on kiinnostavaa JJK-aiheista sisältöä – luonnollisesti kuitenkin sananvapautta ja median riippumattomuutta unohtamatta.

JJK:n ottelukoosteet tulevat näkymään pelien jälkeen Keskisuomalaisen verkkosivuilla, samoin kuin otteluennakot ennen pelejä.

jjk-hjk-tapaninen-haastattelu-20170423

Keskisuomalainen näkyy myös JJK:n virallisissa haastattelutaustaseinissä.

Aivan uutena sisältönä yhteistyön merkeissä on tullut mukaan Kettustudio, jossa haastattelussa käy Kettupaitojen edustajia – videot ovat nähtävillä Keskisuomalaisen verkkosivuilla: http://www.ksml.fi.

Keskisuomalainen on myös otteluisäntänä niin kauden ensimmäisessä kuin viimeisessäkin kotiottelussa – molempien yhteydessä palkitaan Keskisuomalaisen kestotilaajia.

Maakunnan media on siis vahvasti oman kylän poikien mukana Veikkausliigassa! Perjantaina kettulauma suuntaa kohti Seinäjokea SJK:n vieraaksi, kotiottelut taas jatkuvat ensi viikolla kun kylään saapuu VPS.

20170422-JJK-toukokuubanneri-www