Waarin uusi direktiivi – EuroWaari on täällä!

29.05.2012

EuroWaari2012

Twitteristä ja JJK:n nettisivuilta tuttu vedonlyöntianalyytikko Waari suuntaa jo katseensa kohti pian alkavia jalkapallon EM-kisoja. EURO2012-kisoissa Waari antaa vedonlyöntivihjeitä, kommentoi ja analysoi otteluita Twitterissä eksklusiivisesti JJK:n sydänystäville. Ensimmäisessä vaiheessa mukaan pääsevät JJK:n kausikorttilaiset ja heinäkuun euro-peliin klubi- tai Vesilinnapaketin ostaneet. Ennen kisoja luvassa on havaintoja joukkueista ja mahdollisia vihjeitä harjoituspeleihin ja mestaruus- ja lohkovaihevetoihin.

 

Waari kommentoi uusinta hankettaan: ”Jalkapallon arvokisat ovat Waarille aina huipentuma. Historia ei ole lupaus tulevasta, mutta ikuna Waari ei ole vielä tappiolle jäänyt EM- tai MM-kisoista. Waarin wanha analyysimylly jauhaa jo täyttä vauhtia ja muutamia uusia virityksiä on sekaan tislattu. Olotila on kiihtynyt. Pian panen rippipuvun päälle ja siirryn kisojen ajaksi pirtin juhlasaliin.”

 

EuroWaariin seuraan jo nyt kausikortin tai Klubi-/Vesilinnapaketin omaavat pääsevät lähettämällä Twitter-tunnuksensa osoitteeseen eurowaari@jjk.fi. Samasta osoitteesta voi myös kysyä EuroWaari-oikeuden sisältäviä spesiaaleja Waari-hintoja edellä mainituille tuotteille. EuroWaari aktivoituu jo tämän viikon loppupuolella, joten liity heti mukaan Waarin väkevään Euro-hurmokseen.