MYPA-JJK: Riemukas voitto Saviniemestä!

27.05.2012

Härkäviikon päätöksenä oli maistuva 0-1-vierasvoitto MYPA:sta. Maalin teki Babatunde Wusu, kun 31. minuuttia oli takana. Tappio oli MYPA:n ensimmäinen kotona tällä kaudella.

 

Ottelun alku oli tasainen. Ensimmäinen tilanne tuli JJK-maalille seitsemän minuutin jälkeen, kun Pekka Sihvola pääsi kokeilemaan lähietäisyydeltä. Janne Korhonen kuitenkin hoiteli tilanteen mallikkaasti.

 

Tämän jälkeen molemmilla oli puolittaisia paikkoja, mutta molemmat myös puolustivat hyvin, eikä maalipuiden väliin osuttu. MYPA alkoi parinkymmenen minuutin jälkeen saada painostusta vieraiden päähän, mutta ensimmäisen maalin teki kuitenkin JJK. Kun puoli tuntia oli takana, pääsi Babatunde Wusu nenätysten MYPA-maalia vartioineen Antti Kuismalan kanssa eikä hyvästä paikastaan erehtynyt vaan kiitti ja laittoi pallon varmasti maaliin!

 

Maalin jälkeen mentiin jälleen tasaisissa merkeissä, eikä kumpikaan saanut peliä hallintaansa. Vielä aivan puoliajan lopussa JJK sai vapaapotkun vajaasta paristakymmenestä metristä MYPA:n boksin nurkalta. Pallon taakse asettui Jaroa vastaan vapaapotkusta osunut Tamás Gruborovics – tällä kertaa vapari kilpistyy kuitenkin muuriin. Vielä hetki ennen päätösvihellystä vihelletään vapari myös toisessa päässä. Niko Kukan kova, kierteinen vapaapotku painuu kuitenkin yli maalin. Tämä jäi ensimmäisen puoliajan viimeiseksi tilanteeksi ja tauolle mentiin vieraiden 0-1-johdossa.

 

Toinen puoliaika ei tarjonnut suuria pelillisiä hienouksia. MYPA haki tiukasti tasoitusosumaa, mutta JJK puolusti tiiviisti ja uhrautuvaisesti jokaisen miehen voimin. JJK:lla oli myös omat paikkansa. mutta lisäosumia ei nähty. MYPA:lta etenkin Riley O’Neillille avautui pari makoisaa paikkaa, mutta Kettupaitojen tarkka koko joukkueen puolustaminen ja kotijoukkueen heikko viimeistely pitivät taululla 0-1-lukemat – loppuun asti!

 

Näin JJK aiheutti hienosti kautensa aloittaneelle MYPA:lle kauden ensimmäisen kotitappion ja päätti omalta osaltaan kolmen ottelun härkäviikkonsa makoisalla vierasvoitolla. Näin Kettupaidat voivatkin lähteä ansaitulle pienelle kesäpaussille kolme pistettä taskussaan!

 

 

MYPA – JJK 0-1 (31′ Wusu)

 

Korhonen; Van Gelderen (v), Reintam, Nieminen, Turpeenniemi; Innanen (84′ Hilska), Poutiainen, Tuomanen (v), Manninen; Gruborovics, Wusu (90′ Linjala)

 

 

 

 

TM