Waarin Mobiiliweto kierrokselle 8

22.05.2013

jjk-waarin-mobiiliveto

 

 

Paras sijoituskohde Veikkaukselle kierroksella 8 on 51 1 RoPS kertoimella 2,60. RoPS:n voiton todennäköisyys on 40 %. Sarjanousija on esiintynyt edellisissä peleissä edukseen. Joukkue voitti kotonaan JJK:n vahvan esityksen päätteeksi 4-0, hävisi tasaisen ottelun KuPS:lle epäonnekkaasti loppuhetken maalilla 1-0 ja meni viimeksi helposti cupista jatkoon 0-3 voitolla FC Jazzista. Varsinkin kotonaan RoPS on vaikeasti voitettavissa. Torstain cup-otteluun matkustaminen rasittaa tässä kotijoukkuetta, mutta RoPS:n materiaali on melko leveä ja valmentaja Kari Virtanen on pystynyt kierrättämään pelaajia otteluruuhkassa.

 

Inter on parantanut peliään vaisun talven jälkeen, mutta edelleen otteet ovat ailahtelevia. Joukkueen materiaali on hyvin kapea ja tästä ottelusta avauksen pelaajista ovat sivussa ainakin laituri Guy Gnaboyou ja toppari Tuomo Turunen. Joukkueiden välillä ei ole suurta tasoeroa, joten RoPS on kotiedun turvin ottelun suosikki.

-Waari

 

P.S. Huomaattehan nuorukaiset että pelaamalla Veikkauksen pelejä JJK:n siwuilta löytywien linkkien kautta keskisuomalainen seuramme saapi pieniä roposia siitä palkintona. Waari toiwoopi siis että klikkaillaan ahkeraan Waarin Veikkaus-wihjeitä, on se sitten mobiilisti tai isommalla apparaatilla – wihje sulle, woitto kotiin!

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan mobiilisti! (https://m.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Tätä linkkiä painamalla pelaamaan ei-niin-mobiilisti! (https://www.veikkaus.fi/?myPartnerId=711939)

Linkit kannattaa tietysti tallentaa kirjanmerkeiksi (”bookmark”) niin kännykkään, tablettiin kuin tietokoneellekin – sujuu wetoset entistäkin warmemmin!